Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Bursa2015 F1317838501

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «BURTARIM 2015»

Το Γραφείο Εμπορικών Υποθέσεων της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα ενημέρωνει ότι:

“Κατά τις ημερομηνίες 13-17 Οκτωβρίου 2015 πρόκειται να πραγματοποιηθείη ΔιεθνήςΈκθεση «BURTARIM 2015 (BURSA 13th AGRICULTURE 2015)» από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Bursa στην BursaTurkey με επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγών.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, καλλιέργειας σπόρων, φυτωρίων, γαλακτοβιομηχανίας, κτηνοτροφίας και εξοπλισμού κτηνοτροφίας.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εταιρείες θα επιλεγούν από το Υπουργείο μας και όχι από το Γραφείο μας. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης 13-17 Οκτωβρίου 2015 το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων, το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον εκθεσιακό χώρο.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 13-17 Οκτωβρίου 2015 (διαμονή 3 νυχτών).

Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.burtarim.com/en/index.php

Παρακαλούμε όπως οι εταιρείες που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο μας, ώστε να τους προμηθεύσουμε την αίτηση, την οποία πρέπει να συμπληρώσουν και στείλουν σε εμάς το αργότερο μέχρι τις 30.09.2015 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

Previous INTEMAK 2015 – EASTERN MARMARA MACHINERY, BUILDING TECHNOLOGIES AND PRODUCTS CONSTRUCTION MACHINERY AND EQUIPMENT, HEAVY EQUIPMENT SPECIALIZED FAIR
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας