Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Πρόσκληση για τις επιχειρήσεις του Τουρισμού, πολιτισμού & αγροδιατροφής: «Επίσημη εκκίνηση της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση» Ιωάννινα 11 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση με θέμα «Επίσημη εκκίνηση της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση» διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου, εκ μέρους της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόλησης,  τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018, ώρα 10:30, στο Ξενοδοχείο Dulac, στα Ιωάννινα,

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί επίσημα η συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου με την Google Hellas για την ανάληψη δράσεων που στόχο έχουν την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα.

Ως πρώτη δράση της συνεργασίας αυτής, προβλέπεται η διάθεση από την Google Hellas δώδεκα (12) ειδικών συμβούλων οι οποίοι για το αμέσως επόμενο διάστημα 3-6 μηνών, θα επισκέπτονται τις επιχειρήσεις οι οποίες θα συμμετάσχουν, στην έδρα τους και χωρίς οποιοδήποτε κόστος, θα παρέχουν συμβουλευτικές και εκπαιδευτικές υπηρεσίες για την ψηφιακή προβολή τους στο χώρο του διαδικτύου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στη δράση από τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν στο χώρο της εκδήλωσης, μετά το πέρας αυτής.

Η επίσημη εκκίνηση της Εθνικής συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση θα γίνει από την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Όλγα Γεροβασίλη. Στην εκδήλωση  θα συμμετάσχουν  ακόμη στελέχη του Υπουργείου, καθώς και εκπρόσωπος και στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναφέρεται στην επισυναπτόμενη πρόσκληση η οποία είναι ανοικτή και απευθύνεται σε όλες τις ΜΜΕ της Περιφέρειας Ηπείρου που συμμετέχουν στο τουριστικό προϊόν της περιοχής (καταλύματα, γαστρονομία, χειροτεχνήματα, εναλλακτικός τουρισμός κτλ.)

Οι εταιρείες οι οποίες θα παραβρεθούν στην εκδήλωση παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην:

Περιφέρεια Ηπείρου, Γρ. Δημοσίων Σχέσεων, τηλ. 2651364202, 220 / e.virou@php.gov.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σχετικά Αρχεία:

Previous Ο Θεσμός της Μαθητείας στα ΕΠΑΛ παρουσιάστηκε στα προεδρεία των Επαγγελλματικών Σωματείων της Άρτας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας