Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epirus enallaktikos tourismos F 548170570

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ f.re.e ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ (20-24/2/2018)

Η Περιφέρεια Ηπείρου, προτίθεται να λάβει μέρος στην ‘Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού f.re.e του Μονάχου Γερμανίας (20-24/2/2019), εφόσον εκδηλωθεί ενδιαφέρον συμμετοχής ενός ικανοποιητικού αριθμού φορέων και επιχειρηματιών του χώρου, από την Ήπειρο.

Η συμμετοχή εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδιασμού για περαιτέρω αύξηση των επισκεπτών ειδικών μορφών τουρισμού ενώ η αγορά της Βαυαρίας και της Γερμανίας γενικότερα, καταλαμβάνει ένα σημαντικό ποσοστό στον ετήσιο αριθμό επισκεπτών.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ως την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, στο email: i.gkartzonikas@php.gov.gr . Αν πληρείται ο αριθμός, θα γίνει δεύτερη πρόσκληση για αύξησή του. (Πληροφορίες: Ηλίας Γκαρτζονίκας 2651087142. Ενημέρωση για την Διεθνή Έκθεση f.re.e : www.free-muenchen.de ) .   

Η Διεθνής Έκθεση f.re.e 2019 λαμβάνει χώρα για δέκατη φορά και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού παγκοσμίως.

Την προηγούμενη διοργάνωση επισκέφτηκαν περισσότεροι από 135.000 επισκέπτες σημειώνοντας ρεκόρ.

Περισσότερες από 1.300 εταιρείες από 70 χώρες είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e δίνει την ευκαιρία στον εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας.

Τα θέματα που προβάλλονται περιλαμβάνουν δραστηριότητες και διακοπές σε παραθαλάσσιο και ορεινό πεδίο, κάτι που ταιριάζει στην Ήπειρο, όπως πεζοπορία, wind surfing, ποδηλασία, αναρρίχηση, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), δραστηριότητες για υγεία, ομορφιά, ευεξία, διακοπές με ιππασία κ.α.

Επίσης προωθείται η διοργάνωση εκδρομών και τα ταξιδιωτικά γραφεία, οι διακοπές με τροχόσπιτα και campervan, οι κρουαζιέρες και τα θαλάσσια ταξίδια, οι εταιρείες αυτοκινήτων κ.α. (περισσότερες πληροφορίες για την f.re.e : www.free-muenchen.de )   

Previous Μείωση του ΕΝΦΙΑ για 5,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων προβλέπουν δύο τροπολογίες του Υπ. Οικονομικών
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας