Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
tei F 1628912783

Πρόσκληση για συμμετοχή στο 4ο Διεθνές Συνέδριο “Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση”

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, με κατευθύνσεις τις Εφαρμοσμένες Ξένες Γλώσσες στη Διοίκηση και την Οικονομία, τις Τουριστικές Επιχειρήσεις & Επιχειρήσεις Φιλοξενίας και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, διοργανώνει από 15 έως 17 Οκτωβρίου 2015 το 4ο Διεθνές Συνέδριο με θέμα: Η διδασκαλία των ξένων γλωσσών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση IV: Οικονομία και ξένες γλώσσες”

Πρόσκληση υποβολής εισηγήσεων

Στο συνέδριο μπορούν να υποβληθούν εισηγήσεις στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Οι περιλήψεις θα υποβληθούν σε διαδικασία ανώνυμης κρίσης. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί για τα τελικά κείμενα που θα δημοσιευθούν στο περιοδικό INTERNATIONAL JOURNAL OF LANGUAGE, TRANSLATION AND INTERCULTURAL COMMUNICATION (e-ISSN: 2241-7214, ISSN: 2241-4304).
Η διάρκεια κάθε εισήγησης είναι 15 λεπτά.
Η συμμετοχή στο συνέδριο ορίζεται στα 40 Ευρώ. Στο κόστος συμμετοχής περιλαμβάνονται: η παρακολούθηση, ο φάκελος του συνεδρίου, τα πρακτικά, η βεβαίωση συμμετοχής και οι καφέδες-αναψυκτικά. Ο αριθμός λογαριασμού κατάθεσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Οδηγίες Υποβολής

Η περίληψη υποβάλλεται ηλεκτρονικά σε δύο αρχεία Word. Στο ένα αρχείο θα συμπληρωθούν πρώτα τα παρακάτω στοιχεία του πίνακα και θα ακολουθήσει το κείμενο της περίληψης (γραμματοσειρά Times New Roman, διάστιχο 1,5 γραμμή, περιθώρια όλα 3 εκ.). Η στοίχιση θα είναι πλήρης.

Η περίληψη θα περιλαμβάνει από 350 έως 500 λέξεις χωρίς τη βιβλιογραφία.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://baafl.byethost13.com/wp/

Previous Γενικό Νοσοκομείο Άρτας: Διαγωνισμός εκμίσθωσης ισογείου καταστήματος επί της οδού σκουφά 119
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας