Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
FRESHBUSINESSEXPO F 1929537817

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ “FRESH BUSINESS EXPO 2017” ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΑΠΟ 2.820€

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην 7η Δ.Ε. FRESH BUSINESS EXPO, η οποία διοργανώνεται στις 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2017 στο International Exhibition Center  στο Κίεβο, Ουκρανία.

Προφίλ Έκθεσης – Στατιστικά
 
Η Δ.Ε. FRESH BUSINESS EXPO αποτελεί τη δημοφιλέστερη έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών της Ουκρανίας και της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ). Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από την αγορά της Ευρώπης και τους παρέχεται η δυνατότητα να έχουν μια πλήρη εικόνα της αγοράς της Ουκρανίας και των υπόλοιπων χωρών της Κ.Α.Κ. για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Η διοργάνωση του 2016 φιλοξένησε 125 εκθέτες από 10 χώρες, με εκθεσιακό χώρο περίπου 2.500 τμ. Την έκθεση επισκέφθηκαν 3.623 επαγγελματίες του κλάδου.
    
Χορηγοί και επισκέπτες της έκθεσης
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Δ.Ε.  FRESH BUSINESS EXPO 2017 πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ουκρανικού Συνδέσμου Βιομηχάνων και Επιχειρηματικών, της Ουκρανικής Αγροτικής Συνομοσπονδίας, του Ουκρανικού Συλλόγου Φρούτων και Κηπευτικών προϊόντων, του Γραφείου Αγροτικού Τομέα της Πρεσβείας της Ολλανδίας, του Ιταλικού Οργανισμού Εμπορίου και της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κίεβο.
Η έκθεση προσελκύει  το ενδιαφέρον  ιδιοκτητών και στελεχών μεγάλων εισαγωγικών και εξαγωγικών επιχειρήσεων, χονδρεμπόρων και επαγγελματιών λιανικής, συσκευαστών και διανομέων, υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket που προέρχονται κυρίως από την Ουκρανία, από τις Χώρες της Κοινοπολιτείας των Ανεξάρτητων Κρατών, την Κεντρική και Νότια Ευρώπη.

Προϊόντα που προβάλλονται 
Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως:
Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, προτάσεις παραγωγής, αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.   Περισσότερες πληροφορίες για την  έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.freshbusinessexpo.com

Η Ελληνική Συμμετοχή του 2017 – Περίπτερα από 2820€ 
Μέσα από μια λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων σας.
Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση FRESH BUSINESS EXPO τον Δεκέμβριο του 2017 με κόστος συμμετοχής 235€/τ.μ με περίπτερο ελάχιστης επιφάνειας 12τ.μ.
Η συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο χώρου
2.    Τυποποιημένη δομή με βασικό εξοπλισμό περιπτέρου (προμετωπίδα με εταιρική σήμανση, 1 τραπέζι, 2 καρέκλες, 1 καλόγερο, 1 μπρίζα και 3 προβολείς φωτισμού)
3.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (2 KW παροχή ρεύματος, γενικός καθαρισμός, φύλαξη)
4.    Εγγραφή και βασική καταχώρηση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης( εντυπο και ηλεκτρονικό)
5.    Υποστήριξη των στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία της έκθεσης
6.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE .
7.    Παροχή στοιχείων για την αγορά
8.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (εξοπλισμός, επίπλωση, εκτυπώσεις γραφικών, t.v., dvd player, συνδεση internet, κλπ)
 
Σε περίπτωση ενοικίασης περιπτέρου:
•    Α – Γωνία (2 πλευρές ανοιχτές) + 10% χρέωση
•    Β – Peninsular (3 πλευρές ανοιχτές) + 15% χρέωση
•    Γ – Island (4 πλευρές ανοιχτές) + 20% χρέωση
Επιπρόσθετα, θα πρέπει να συνυπολογίσετε το κόστος του Registration and administration fee ύψους 490€ για την εγγραφή σας στον επίσημο έντυπο και ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης, καθώς και το ποσό του Coordination and Support fee  ύψους 500€ ανά εκθέτη, για τις υπηρεσίες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE κατά την προετοιμασία της συμμετοχής σας, εξεύρεση του κατάλληλου χώρου για την εταιρεία σας (αλληλογραφία με την διοργανώτρια εταιρεία, διαδικασίες και λεπτομέρειες της συμμετοχής σας). Στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Μεταφορά εκθεμάτων 
Οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των προϊόντων τους αυτόνομα ή σε μαζική αποστολή που προτίθεται να οργανώσει η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της έκθεσης δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς προϊόντων των εκθετών. Για τη μαζική αποστολή θα ενημερωθείτε άμεσα, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να αποφασίσετε τον τρόπο μεταφοράς των εκθεμάτων και προϊόντων σας στην έκθεση. Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μαζικής μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας.

Ταξιδιωτικό πακέτο 
Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE  μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο (εισιτήρια, διαμονή κοκ) από συνεργαζόμενο τουριστικό γραφείο. Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Όροι Συμμετοχής 
Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής και με την:
α) Προκαταβολή 50% του συνολικού ποσού χρέωσης (ποσό συμμετοχής και Registration and Administration fee) + Coordination & Support fee με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής σας και την έγκριση από την διοργανώτρια εταιρεία μέχρι τις 12 Μαΐου 2017
β) Εξόφληση του υπολοίπου 50% του συνολικού ποσού χρέωσης μέχρι τις 31 Αυγούστου 2017
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
Συμπληρώσετε και στείλτε μας τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής σας με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 210 7755080 με την κα Ελισάβετ Μπίμη.

Previous ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ Α.ΑΠ ΑΚΤΙΟΥ: Διαγωνισμός Τροφοδοσίας (catering)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας