Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
6i panellinia gen ekthesi artas F1176330238.egainia3

Πρόσκληση για συμμετοχή στην 7η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας, 27 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2019

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι συνδιοργανώνει και φέτος, σε συνεργασία με το Δήμο Αρταίων, την ΑΔΑΕ ΟΤΑ και τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, την 7η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων «Κώστας Βάγιας», στην Άρτα.

Σκοπός της Έκθεσης είναι η προβολή και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, όλων των κλάδων της οικονομίας, και ειδικότερα η υποστήριξη της αγροτικής οικονομίας, η οποία και αποτελεί την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της περιοχής με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης για το Νομό της Άρτας. Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλλουν τα προϊόντα-υπηρεσίες τους και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν τις συνθήκες ώστε να υπάρξει δικτύωση-συνεργασία αλλά και ενημέρωση για τις νέες αγορές και τις συνθήκες που δημιουργούνται στο νέο, σύγχρονο, επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η φετινή διοργάνωση της «7ης Πανελλήνιας Έκθεσης Άρτας» προσβλέπει στην προσέλκυση άνω των 90.000 επισκεπτών που θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στα 2.500 και πλέον τετραγωνικά της και να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις και τους φορείς από την Άρτα και όλη την Ήπειρο, όπως επίσης και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής. Παράλληλα, θα παρέχεται η δυνατότητα για ειδικές εκδηλώσεις παρουσίασης εταιριών ή προϊόντων, καθώς επίσης και συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο, ώστε να παρουσιαστούν στο κοινό της πόλης οι συμμετέχοντες στην Έκθεση.

Η συμμετοχή σας θα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και καθοριστική για την επιτυχή διοργάνωση του θεσμού αυτού της περιοχής, ενισχύοντας τόσο τις επιχειρήσεις όσο και συνολικά την τοπική οικονομία. Παρακαλούμε όπως δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στην Έκθεση μέχρι 31 Αυγούστου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο τηλέφωνο επικοινωνίας του Επιμελητηρίου, 26810 28728 καθώς και στο email: info@eartas.gr

Ιστοσελίδα: www.eartas.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων και σας αναμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην «7Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΈΚΘΕΣΗ ΆΡΤΑΣ».

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΚΟΛΟΜΑΖΟΣ

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Previous Στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 7-15/09/2018 το Επιμελητήριο Άρτας – Εκδήλωση ενδιαφέροντος για διαφημιστικό-προωθητικό υλικό
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας