Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νότιο Κορέα 13-16 Μαίου 2014

Το Ελληνο-Κορεατικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στην προσπάθεια προώθησης των οικονομικών δεσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Νότια Κορέα, σας καλεί να συμμετάσχετε στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών – Seoul Food 2014 –  που πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα της Νοτίου Κορέας – Σεούλ από τις 13 έως τις 16 Μαΐου 2014.
Η  Έκθεση παρουσιάστηκε στην αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου που συνόδευε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, κατά την επίσημη επίσκεψη που πραγματοποίησε τον Δεκέμβριο του 2013 στην Νότια Κορέα.
Όλες οι αιτήσεις συμμετοχής, θα πρέπει να έχουν σταλεί μέχρι τις 28/01 καθώς και να έχει κατατεθεί το κόστος συμμετοχής  της εταιρίας σας στην έκθεση ώστε να καταβληθεί εντός των προβλεπομένων ημερομηνιών στους διοργανωτές της Έκθεσης.
Παράλληλα, στο κόστος συμμετοχής της εταιρείας σας, θα πρέπει να συνυπολογίσετε τα έξοδα μεταφοράς/εκτελωνισμού των εκθεμάτων/εμπορευμάτων σας στην Νότιο Κορέα.
Το Επιμελητήριο με τους συνεργάτες του και σε συνεργασία με  την Ελληνική πρεσβεία στην Σεούλ, είναι έτοιμο να συνδράμει όλες τις ενδιαφερόμενες εταιρείες σχετικά με τα θέματα οργάνωσης.
Επισυνάπτουμε, αναλυτική παρουσίαση της Έκθεσης (στα αγγλικά) και παραμένουμε στην διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες.

Με εκτίμηση,

Χρήστος Καλούδης

Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος

Ελληνο-Κορεατικό Εμπορικό Επιμελητήριο

———————————————-

Christos Kaloudis

 

Executive Vice-President

Greek-Korean Chamber of Commerce

Vas. Georgiou B' 15

106 75 Athens – Greece

Tel:  +30 210 7218520

Fax: +30 210 7218775

 

www.korea.org.gr

 

 

Previous Νέο καθεστώς εισαγωγής προϊόντων βιολογικής καλλιέργειας στη Νότια Κορέα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας