Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
euro parliament F1490899812

Πρόσκληση για συμμετοχή επιχειρήσεων σε επίσκεψη που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα (24.01.2019) – Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 19 Νοεμβρίου

Το Επιμελητήριο Άρτας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του, που δραστηριοποιούνται στο τομέα της καινοτομίας, ότι η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με τηΓενική Διεύθυνση Επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οργανώνει ενημερωτική επίσκεψη στις κεντρικές υπηρεσίες αυτής, στις Βρυξέλλες στις 24.01.2019.

Η θεματική αυτή αποστολή αποτελεί μια ευκαιρία για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες να παρακολουθήσουν ενημερωτικές παρουσιάσεις από Ευρωπαίους αξιωματούχους στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σχετικά με τις Ευρωπαϊκές δράσεις για την καινοτομία, την πρόσβαση σε χρηματοδοτικά προγράμματα, το πρόγραμμα ERASMUS για νέους επιχειρηματίες, την πρόσβαση στις αγορές της Ε.Ε. και τρίτες χώρες, το πρόγραμμα Horizon 2020 κλπ., καθώς επίσης και να διεξάγουν χρήσιμες και διαδραστικές συζητήσεις.

Βασική προϋπόθεση αποτελεί αφενός η συμμετοχή για πρώτη φορά σε τέτοια ενημερωτική επίσκεψη και αφετέρου η γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλύπτει απευθείας τη διαμονή στο ξενοδοχείο (23-24.01.2019) και το γεύμα στις 24.01.2019. Το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων θα καλυφθεί από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στο email του Επιμελητηρίου Άρτας info@eartas.gr το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι της 19ης Νοεμβρίου 2018.

Συγκεκριμένα για κάθε Εταιρεία πρέπει να αποσταλούν (με λατινικούς χαρακτήρες) στο email τα παρακάτω στοιχεία:

  1. Representative’s Family Name/ First Name (one person per company)
  2. Name of company/organisation &profile (website) &Position
  3. Mobile phone & E-mail.
Previous Πολεμική Αεροπορία:Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για την Προμήθεια «Ειδών Ιματισμού».
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας