Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
wopdubai2017 F601635600

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ WOP DUBAI 2017 Συμμετοχές από 3.670€

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην οργανωμένη ελληνική συμμετοχή στη 9η Δ.Ε. WOP DUBAI, η οποία διοργανώνεται στις 5 έως 7 Δεκεμβρίου 2017 στο Dubai World Trade Center  στο Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Προφίλ Έκθεσης
Η Δ.Ε. WOP DUBAI αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρει μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο. Η διοργάνωση του 2016 φιλοξένησε 235 εκθέτες από 30 χώρες και 15 εθνικά περίπτερα , παρουσιάζοντας αύξηση 18% από την προηγούμενη χρονιά ενώ η Ελληνική συμμετοχή με την 1η της εμφάνιση ξεχώρισε από τον αριθμό των εκθετών και την ποιότητα των προϊόντων της. Την έκθεση επισκέφθηκαν 6.055 επαγγελματίες από 80 χώρες, σημειώνοντας αύξηση 20% από τη διοργάνωση του 2015, ενώ σύμφωνα με τον απολογισμό της έκθεσης, το 83% των εκθετών προχώρησαν σε συνάψεις συμφωνιών.
Αξιοσημείωτο είναι ότι το Ντουμπάι εισάγει πάνω από το 40% των φρέσκων φρούτων και λαχανικών και τα επανεξάγει στις άλλες χώρες του Κόλπου, διαμορφώνοντας έτσι ένα θετικό τοπίο για την ανάπτυξη και διατήρηση των εξαγωγικών δραστηριοτήτων των ελλήνων εξαγωγέων του κλάδου στη Μέση Ανατολή. Περισσότερες πληροφορίες για την  έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.wop-dubai.com .        

Προϊόντα που προβάλλονται  
Η έκθεση φιλοξενεί επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα όπως:
Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου.  

Επισκέπτες της έκθεσης  
Η Δ.Ε.  WOP DUBAI  προσελκύει  το ενδιαφέρον  μεγάλου  αριθμού  διεθνών χονδρεμπόρων και επαγγελματιών λιανικής, εισαγωγέων και διανομέων, υπεραγορών, μεγάλων αλυσίδων και τοπικών supermarket, υπηρεσιών catering (στρατού, αεροδρομίων κ.α), εστιατορίων, καφέ ξενοδοχείων, παραγωγών χυμών, αξιωματούχων της κυβέρνησης και οργανισμών,  κ.α. , που κυριολεκτικά “διψούν” να εισάγουν προϊόντα για να καλύψουν την ανεκπλήρωτη ζήτηση σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Μέσης Ανατολής.

Η Ελληνική Συμμετοχή του 2016
Η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων που συμμετείχαν μέσω της GREAT GREEK EXPORTS AND TRDE, έγινε στο πλαίσιο μιας άρτιας και καλοσχεδιασμένης εκθεσιακής παρουσίας, που αντικειμενικά ξεχώρισε ανάμεσα στις υπόλοιπες συμμετοχές χωρών. Η καλαίσθητη κατασκευή  και σήμανση και η οργανωμένη συμμετοχή της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έδωσε στους εκθέτες της την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους με επιτυχία και να πραγματοποιήσουν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων.
Στην ομάδα των εκθετών μας για το 2016 συμπεριλήφθηκαν μεγάλες εξαγωγικές εταιρείες του κλάδου, η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα, παρουσιάζοντας μια ποικιλία φρέσκων φρούτων όπως ακτινίδια, φράουλες, πορτοκάλια, μήλα, λεμόνια, ροδάκινα, νεκταρίνια, βερύκοκα κ.α.
 
Η Ελληνική Συμμετοχή του 2017

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE έχει εξασφαλίσει προνομιακό χώρο για τη δημιουργία Ελληνικού Περιπτέρου για τους Έλληνες εξαγωγείς του κλάδου. Μέσα από μια λειτουργική παρουσία της ελληνικής συμμετοχής, η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη και επιτυχημένη παρουσίαση των προϊόντων σας.
Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση WOP DUBAI το Δεκέμβριο του 2017 με κόστος συμμετοχής 3.670 € / περίπτερο 6,25τμ. Επιπρόσθετα θα πρέπει να συνυπολογίσετε το κόστος του Registration fee 390€ για την εγγραφή σας στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης και το Coordination and Support fee  ύψους 200€ ανά εκθέτη, για τις υπηρεσίες της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE.  (Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.)
Εταιρική παρουσίαση με μεγαλύτερες επιφάνειες των 6τμ.
•    Περίπτερο 12,5 τμ στα 7.340€
•    Περίπτερο 18,75 τμ στα 11.010€
•    Περίπτερο 25 τμ στα 14.680€ κ.ο.κ.
 
Η συμμετοχή σας  περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο χώρου σε προνομιακή θέση στο κεντρικό Hall 6
2.    Αναβαθμισμένη κατασκευή περιπτέρου (η κατασκευή δεν είναι η έτοιμη δομή της έκθεσης)
3.    Βασικός εξοπλισμός περιπτέρου
4.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (ρεύμα, φώτα, καθαρισμός, φύλαξη)
5.    Βασική καταχώρηση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης
6.    Παρουσία στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης
7.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου  και συντονισμός συναντήσεων από την GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE
8.    Παροχή στοιχείων για την αγορά
9.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (εκτυπώσερις γραφικών, t.v., dvd player, συνδεση internet, κλπ)
Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα συνέκθεσης 2 εταιρειών στο περίπτερο των 6,25 τ.μ. και με κόστος 1.835€ ανά εκθέτη, με μόνη προϋπόθεση την καταβολή του Registration fee  και του Coordination and Support fee για κάθε εκθέτη ξεχωριστά. Με τον τρόπο αυτό προσφέρεται η δυνατότητα σε μικρούς παραγωγούς και εταιρείες, να συμμετάσχουν στην έκθεση με σημαντικά χαμηλότερο κόστος από την αυτόνομη συμμετοχή.
Λόγω της φύσης και της απόστασης της συγκεκριμένης αγοράς, οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των εκθεμάτων τους αυτόνομα και ανεξάρτητα είτε απευθείας από Ελλάδα είτε μέσω των πιθανών αντιπροσώπων τους στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου να διαπραγματευτούν τα κόστη μεταφοράς. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς και εκτελωνισμού προϊόντων των εκθετών.

Eιδικές κατασκευές

 Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE σας δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής στη WOP DUBAI 2017 με την εξασφάλιση προνομιακού χώρου με τη δική σας ειδική κατασκευή (custom made) που θα αναδείξει την υψηλή ποιότητα και την ιδιαίτερη ταυτότητα των προϊόντων σας πολλαπλασιαστικά. Για ανεξάρτητες συμμετοχές ή ιδιαίτερες κατασκευές, παρακαλούμε να μας το γνωστοποιήσετε άμεσα προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο χώρο και να σας δώσουμε τις απαραίτητες προτάσεις κατασκευών βάσει των επιθυμιών σας. Τα συγκεκριμένα αιτήματα θα αντιμετωπίζονται με ξεχωριστή οικονομική προσφορά.
Ζητείστε να δείτε το portfolio μας με τις ειδικές κατασκευές και επισκεφτείτε το site μας www.greatexhibitions.gr για να δείτε το πρόγραμμα του 2016 και του 2017.

Ταξιδιωτικό Πακέτο
Η GREAT- Greek Exports And Trade μπορεί να σας εξασφαλίσει πλήρες ταξιδιωτικό πακέτο (εισιτήρια, διαμονή κοκ). Ρωτήστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα

Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής της συν το Registration Fee 390€ και το Coordination and Support fee 200€. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:

α) Προκαταβολή 35% του συνολικού ποσού συμμετοχής συν το Registration Fee 390€ και το Coordination and Support Fee 200€ με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής.

β) Δεύτερη καταβολή 35% του συνολικού ποσού μέχρι τις 28/7/2017

γ) Η εξόφληση του υπολοίπου 30% του ποσού συμμετοχής μέχρι τις 10/10/2017 και μετά την οριστικοποίηση των τμ που τελικώς θα διατεθούν στον εκθέτη.
Η τιμολόγηση της συμμετοχής θα γίνει μετά το πέρας της έκθεσης και ο αναλογούν ΦΠΑ θα καταβληθεί με την τιμολόγηση. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας :
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ /ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715 / ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
Συμπληρώσετε και στείλτε μας τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής σας με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049. Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 210 7755080 με την κα Ελισάβετ Μπίμη.

 
Παρακαλούμε να αποστείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Previous Eνημερωτικό δελτίο του Γραφείου ΟΕΥ Ερμπίλ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας