Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
vouli tsipras F 749350512

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

Προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Παρασκευής στη Βουλή, ύστερα από πρωτοβουλία της κυβέρνησης, προκειμένου να ενημερωθούν οι βουλευτές για την πορεία της διαπραγμάτευσης.

Η συζήτηση θα γίνει βάσει του άρθρου 142Α του κανονισμού της Βουλής με ανοχή ως προς τον χρόνο.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει το σχετικό άρθρο, η διάρκεια ενημέρωσης ή δήλωσης από τον πρωθυπουργό δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 10 λεπτά.

Οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων της αντιπολίτευσης μπορούν να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης ή δήλωσης της κυβέρνησης για πέντε λεπτά.

Η απάντηση του πρωθυπουργού στις απόψεις των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης δεν μπορεί να υπερβεί τα πέντε λεπτά.

Οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων έχουν δικαίωμα δευτερολογίας για τρία λεπτά και ο πρωθυπουργός κλείνει τη συζήτηση μέσα σε πέντε λεπτά.

Δικαίωμα ενημέρωσης έχουν και οι αρμόδιοι υπουργοί για δέκα λεπτά αρχικά ενώ η δευτερολογία τους δεν μπορεί να ξεπερνά τα πέντε λεπτά.

naftemporiki.gr

Previous Αποφάσεις για ένταξη (ως υποψηφίων έργων) στο ΕΣΠΑ 2014-2020 των πρώτων δύο βιολογικών καθαρισμών του παράλιου “μετώπου”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας