Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
mardas dim F 1632447314

Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τις θυρίδες

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία θα έχει δημοσιευτεί στο ΦΕΚ μέχρι αύριο, θα οριστεί το πλαίσιο διαχείρισης του περιεχομένου των θυρίδων.

Αυτό υποστήριξε με δηλώσεις του, τη Δευτέρα, στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 o αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας. Υπό τον αναπληρωτή υπουργό, είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22:00, σύσκεψη με τη συμμετοχή της προέδρου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών Λούκας Κατσέλη, αλλά και των διοικήσεων όλων των συστημικών τραπεζών.

Η ΠΝΠ, θα καθορίζει όχι μόνο το πλαίσιο πρόσβασης των πολιτών στις θυρίδες  -ο κ. Μάρδας ξεκαθάρισε ότι ο πολίτης θα έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει με το περιεχόμενό τους- αλλά και το τι μέλλει γενέσθαι από την Τρίτη (σ.σ τη Δευτέρα εκπνέει η πρόθεσμία κλεισίματος των τραπεζών που όριζε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της προηγούμενης Κυριακής) με τη λειτουργία των τραπεζών, αλλά και το όριο αναλήψεων μέσω των ATMs.

Λ. Κατσέλη: Η πρόσβαση στις θυρίδες θα προσδιοριστεί χρονικά από την επικείμενη ΠΝΠ

«Η πρόσβαση των πελατών στις θυρίδες που διατηρούν σε υποκαταστήματα τραπεζών θα προσδιοριστεί χρονικά από την επικείμενη έκδοση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου» επεσήμανε μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών Λούκα Κατσέλη.

Όπως σημείωσε, το περιεχόμενο των θυρίδων αποτελεί προσωπικό δεδομένο των πελατών και πρόσβαση σε αυτές έχουν αποκλειστικά και μόνον οι ίδιοι.

naftemporiki.gr

Previous Περιφέρεια Αττικής: Επαναληπτικός διαγωνισμός για την ασφαλιστική κάλυψη των υπηρεσιακών αυτοκινήτων και μηχανημάτων έργου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας