Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
PLMA chicago2016 F916317482

PLMA CHICAGO 2016 Σικάγο των ΗΠΑ 13-15 Νοεμβρίου 2016

Η εταιρεία GREAT- Greek Exports And Trade με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην διεθνή έκθεση PLMA CHICAGO 2016 από 13 έως 15 Νοεμβρίου στο Σικάγο των ΗΠΑ. Η GREAT για δεύτερη συνεχή χρονιά θα οργανώσει την ελληνική συμμετοχή δίνοντας την δυνατότητα στους Έλληνες παραγωγούς να λάβουν μέρος στην έκθεση που ανοίγει τις πόρτες στην μεγάλη αγορά ιδιωτικής ετικέτας (φασόν) των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Προφίλ Έκθεσης
Η PLMA CHICAGO αποτελεί το σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της λιανικής πώλησης και τους παραγωγούς προϊόντων τροφίμων, ποτών, χαρτικών, ειδών υγιεινής και ειδών supermarkets της αμερικάνικης αγοράς. Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει τη δυνατότητα να παρουσιαστούν από τους εκθέτες τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σ΄ένα ευρύ φάσμα υποψήφιων πελατών, να γίνουν εμπορικές επαφές, να συναφθούν νέες συνεργασίες, να συζητηθούν νέες ιδέες και να δημιουργηθούν προϊόντα που εξυπηρετούν την παγκόσμια αγορά. Η σημερινή κατάσταση στην αγορά έχει διαμορφώσει ένα θετικότατο τοπίο δεδομένου ότι οι πωλήσεις προϊόντων υπό ιδιωτική ετικέτα έχει ξεπεράσει το 25% του συνόλου για την εγχώρια αγορά των Η.Π.Α., ακολουθώντας σταθερά μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.
H GREAT- Greek Exports And Trade, παρατηρώντας τις εξελίξεις στις διεθνείς αγορές και αναζητώντας εναλλακτικές όσο και αξιόπιστες λύσεις προς όφελος του ελληνικού εξαγωγικού εμπορίου, ανέλαβε για πρώτη φορά το 2015 την οργάνωση συλλογικής ελληνικής συμμετοχής στην ανερχόμενη PLMA Chicago, η οποία κερδίζει πόντους κάθε χρόνο ανάμεσα στις εκθεσιακές διοργανώσεις των ΗΠΑ. Η δυναμική της PLMA Chicago σε συνδυασμό με την συνεπή υποστήριξη της GREAT κατά την προετοιμασία αλλά και κατά την διάρκεια της έκθεσης δημιούργησαν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μια αποτελεσματική παρουσία του συνόλου και των 11 εκθετών, την οποία φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε και να διευρύνουμε για το 2016.

Στην PLMA CHICAGO 2015 συμμετείχαν πάνω από 1.300 εκθέτες από 40 διαφορετικές χώρες σε περισσότερα από 2.700 περίπτερα, ενώ την επισκέφτηκαν πάνω από 4.800 εμπορικοί επισκέπτες.  Οι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονται κατά βάση από το χώρο των supermarkets, hypermarkets, discounters, drugstore chains, στρατιωτικής σίτισης και την εμπιστεύονται τα στελέχη των μεγαλύτερων αλυσίδων λιανεμπορίου, σημαντικοί εισαγωγείς και διανομείς της αμερικανικής ηπείρου. Για μια πληρέστερη πληροφόρηση σχετικά με τις επωνυμίες των εταιρειών που επισκέφτηκαν την PLMA Chicago 2015, μπορείτε να μελετήσετε την ενημερωτική μπροσούρα.

Προϊόντα που προβάλλονται  
Η έκθεση φιλοξενεί εταιρείες με προϊόντα που ανήκουν, κυρίως, σε δύο κατηγορίες και χωρίζονται σε δύο ξεχωριστές αίθουσες:
1.     Food- Section:  Τρόφιμα – ποτά, φρέσκα προϊόντα και προϊόντα ψυγείου, κατεψυγμένα προϊόντα, έτοιμα ή ημι-έτοιμα φαγητά, συσκευασμένα τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, αναψυκτικά, χυμούς φρούτων, κα.
2.     Non- Food Section: Προϊόντα καθαριότητας σπιτιού, καλλυντικά, είδη υγιεινής και ομορφιάς, χαρτιά, προϊόντα νοικοκυριού, απορρυπαντικά, προϊόντα κήπου, είδη φροντίδας αυτοκινήτου, μπαταρίες, πλαστικά, DIY κατασκευές κα.
Οι συμμετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά να είναι παραγωγοί με διαθεσιμότητα των προϊόντων τους για ιδιωτική ετικέτα.
Περισσότερες ειδικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://plma.com και πιο σχετικά με τις διαφορετικές αίθουσες της έκθεσης στο εξής link:
http://www.plmainternational.com/us-show/exhibiting/general-information

Προωθητικές ενέργειες για τους εκθέτες  
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λάβουν χώρα ποικίλες προωθητικές ενέργειες που αφορούν στην περαιτέρω προώθηση των προϊόντων σας και για τις οποίες θα έχετε πλήρη ενημέρωση για να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα οι ενέργειες είναι:
•    New Product Expo. Οι εκθέτες μπορούν να προβάλουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κεντρικό σημείο της έκθεσης. Τα προϊόντα που θα συμμετέχουν στην ενέργεια θα επιλεχθούν βάσει της καινοτομίας που τα χαρακτηρίζει.
•    Διαφήμιση στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης. Οι εκθέτες μπορούν να προσθέσουν στις προωθητικές τους ενέργειες τη διαφήμιση των προϊόντων τους στον επίσημο κατάλογο της έκθεσης, που διανέμεται στους επισκέπτες της έκθεσης και αποτελεί χρήσιμο εργαλείο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
•    Προσκλήσεις επισκεπτών. Οι εκθέτες έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν online έναν αριθμό προσκλήσεων ελεύθερης εισόδου για τους υπάρχοντες ή δυνητικούς πελάτες τους.
•    Λίστα αγοραστών. Οι εκθέτες θα λάβουν 30 ημέρες πριν την έκθεση μια λίστα με εγγεγραμμένους αγοραστές λιανικής και χονδρικής για να μπορέσουν να καθορίσουν συναντήσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Οι εκθέτες θα λάβουν την επικαιροποιημένη λίστα αγοραστών με την άφιξη τους στην έκθεση.  
Για τους επισκέπτες – αγοραστές, θα υπάρχουν ποικίλες παροχές από τη διοργάνωση που θα διευκολύνουν την εύρεση των εκθετών της PLMA. Τέτοιες είναι:
Online Show Preview. Τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη της έκθεσης σας δίνεται η δυνατότητα να προβάλλετε τα νέα σας προϊόντα σε όλους τους εγγεγραμένους αγοραστές λιανικής και χονδρικής της PLMA.
PLMA Matchmaker. Η συγκεκριμένη υπηρεσία βοηθάει τους επισκέπτες να ορίσουν συναντήσεις με τους εκθέτες.
Show Floor Navigator. Μια υπηρεσία που επιτρέπει στους επισκέπτες να αναζητήσουν προϊόντα και εκθέτες όσο βρίσκονται στον εκθεσιακό χώρο με την βοήθεια των smartphones τους.

Η Συμμετοχή του 2016   
Σας προσκαλούμε να προβάλετε τα ανταγωνιστικά προϊόντα σας στην ερχόμενη διεθνή έκθεση PLMA CHICAGO τον Νοέμβριο 2016 με δύο επιλογές που δίνονται επισήμως από την διοργανώτρια εταιρεία

-Κατασκευή Shell Scheme Stand–μετόπη με εταιρική σήμανση, τοιχοποιίας από panels, 3 ράφια, τραπέζι, info counter, τρείς καρέκλες, καλάθι αχρήστων, γκρι χαλί, σε υψηλής επισκεψιμότητας θέση με κόστος:
1.    4.500$ για stand 9 τ.μ
2.    7.300$ για stand 18 τ.μ
-Ενοίκιο χώρου για ανεξάρτητη κατασκευή με κόστος:
•    3.000$ για booth 9 τ.μ. (Το κόστος του αυξάνεται στις 3.500$ από 1η Σεπτεμβρίου 2016).
•    4,500$ για booth 18 τ.μ.
Τα περίπτερα δεν μπορούν να μοιραστούν ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους εκθέτες.
Τα προαναφερθέντα κόστη είναι οι επίσημες τιμές της έκθεσης και τιμολογούνται απ’ ευθείας από την διοργανώτρια δίχως να υπόκεινται σε ΦΠΑ 23%, σε αντίθεση με το Coordination & Support Fee ύψους 695€ που θα τιμολογήσει η GREAT (ο αναλογούν ΦΠΑ αποδίδεται με την τιμολόγηση μετά το πέρας της έκθεσης). Επίσης, συμμετοχή των εκθετών που δεν είναι μέλη της Private Label Manufacturers Association (Ένωση Μεταποιητών Ιδιωτικής Ετικέτας) που διοργανώνει τις εκθέσεις World of Private Label παγκοσμίως, επιβαρύνεται με την ετήσια συνδρομή μέλους των 1.000 ευρώ (βλ συνημμένη “Aίτηση Ετήσιας Συνδρομής”). Η ετήσια συνδρομή, πέραν της συμμετοχής στην έκθεση, εξασφαλίζει την πρόσβαση σε δημοσιεύσεις και έρευνες για την αγορά της ιδιωτικής ετικέτας καθώς και την δυνατότητα συμμετοχής σε σεμινάρια και συνέδρια που διοργανώνει η PLMΑ ανά τον κόσμο. Όσες εταιρείες είναι ήδη μέλη της PLMA δεν θα χρεωθούν την επιβάρυνση των 1.000 ευρώ.
Η συμμετοχή σας περιλαμβάνει:
1.    Ενοίκιο χώρου και κατασκευή απλού τύπου περιπτέρου Shell Scheme ή, εφόσον επιθυμείτε custom- made κατασκευή, η GREAT αναλαμβάνει την συγκέντρωση προσφορών από εργολάβους ειδικών εκθεσιακών κατασκευών.  
2.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (καθαρισμός, φύλαξη κ.λ.π )
3.    Προβολή της εταιρείας με καταχώρηση ανά κατηγορία προϊόντος, τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό κατάλογο της έκθεσης και σύνδεση της ιστοσελίδας του εκθέτη με τον ηλεκτρονικό κατάλογο.
4.    Πρόσκληση αγοραστών του κλάδου από την GREAT- Greek Exports And Trade
5.    Παροχή στοιχείων για την αγορά
6.    Εξασφάλιση πρόσθετων (προαιρετικών) παροχών με επιβάρυνση του εκθέτη (ψυγείο, t.v., dvd player, συνδεση internet, λοιπός εξοπλισμός κλπ). Η παραγγελία γίνεται απευθείας στους επίσημους εργολάβους της PLMA Chicago και το κόστος εξοφλείται απευθείας σε αυτούς.
7.    Παρουσία στελεχών της GREAT- Greek Exports And Trade για την εύρυθμη λειτουργία της συμμετοχής αλλά και την κάλυψη αναγκών κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Μεταφορά εκθεμάτων
Οι συμμετέχοντες εκθέτες έχουν την ευχέρεια της επιλογής να οργανώσουν την μεταφορά των προϊόντων τους αυτόνομα ή σε μαζική αποστολή που προτίθεται να οργανώσει η GREAT- Greek Exports And Trade. Να τονίσουμε ότι στις προτεινόμενες τιμές της έκθεσης δεν περιλαμβάνονται κόστη μεταφοράς προϊόντων των εκθετών. Για τη μαζική αποστολή θα ενημερωθείτε άμεσα, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο να αποφασίσετε τον τρόπο μεταφοράς των εκθεμάτων και προϊόντων σας στην έκθεση.  Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μαζικής μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα
Η αίτηση συμμετοχής (επισυνάπτεται) να αποσταλεί στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049 με κοινοποίηση στο exhibit@plma.com. Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σας αποσταλούν τα έγγραφα με τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής και η φόρμα για να συμπληρώσετε τις κατηγορίες των προϊόντων που θα εκθέσετε, ενώ στους εκθέτες που δεν είναι ήδη μέλη της PLMA θα αποσταλεί η αίτηση εγγραφής μέλους.

Η αίτηση συμμετοχής θα πρέπει να συνοδεύεται με άμεση εξόφληση του συνολικού ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργανώτριας εταιρείας καθώς και του Coordination & Support fee ύψους 695€ στον λογαριασμό της GREAT- Greek Exports And Trade (για τα μη μέλη της PLMA η επιπρόσθετη επιβάρυνση είναι 1.000€ για την ετήσια συνδρομή μέλους).

Για περισσότερες πληροφορίες, απορίες ή διευκρινήσεις καθώς επίσης και για την αίτηση ετήσιας συνδρομής ή ενοικίασης χώρου για custom made κατασκευές, μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080 ή στο info@greatexhibitions.gr.

Previous Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Enterprise Greece και Invest in Russia
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας