Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
perifereia ipirou2 F31952

Περιφέρεια Ηπείρου:Συμμετοχή στην Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού F.RE.E,

Τo Eπιμελητήριο  Άρτας σας  ενημερώνει  ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα λάβει μέρος στην Διεθνή ‘Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού F.RE.E, που θα διοργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου Γερμανίας το διάστημα 19-23 Φεβρουαρίου 2020.

Η συμμετοχή της εντάσσεται στα πλαίσια του σχεδιασμού για περαιτέρω αύξηση των επισκεπτών εναλλακτικών μορφών τουρισμού, αφού η τουριστική αγορά της Βαυαρίας, και της Νότιας Γερμανίας γενικότερα, είναι από τις σημαντικότερες τα τελευταία χρόνια για την Ήπειρο.

Για το λόγο αυτό προτίθεται να φιλοξενήσει στο Περίπτερό της, επιχειρηματίες του χώρου που εδρεύουν στην Ήπειρο, καθώς και φορείς που το επιθυμούν.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει ως την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στο email: i.gkartzonikas@php.gov.gr  με την συμπλήρωση της συνημμένης φόρμα συμμετοχής. Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής.

            Επισημαίνεται ότι το ύφος του περιπτέρου της περιφέρειας Ηπείρου είναι συγκεκριμένο και δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Παράλληλα η Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει ενημερωτικό υλικό των επιχειρήσεων και φορέων, ώστε να διανεμηθεί στην Έκθεση, το οποίο πρέπει να είναι στη Γερμανική γλώσσα,  κατά προτίμηση ή στην Αγγλική. Το υλικό μπορούν να το προσκομίσουν συσκευασμένο οι ενδιαφερόμενοι στο γραφείο 143 της Περιφέρειας Ηπείρου, το αργότερο ως την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020. (Πληροφορίες: Ηλίας Γκαρτζονίκας, τηλ 2651087243).

Η F.RE.E αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία προβολής της Ηπείρου και των δυνατοτήτων των επιχειρήσεων αφού παρουσιάζονται τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου και τα ταξίδια αναψυχής.

Τα θέματα που προβάλλονται περιλαμβάνουν δραστηριότητες και διακοπές σε παραθαλάσσιο και ορεινό πεδίο, κάτι που ταιριάζει στην Ήπειρο, όπως πεζοπορία, wind surfing, ποδηλασία, αναρρίχηση, διακοπές και αναψυχή στη θάλασσα, θαλάσσια σπορ (καταδύσεις, ψάρεμα, κανό, κωπηλασία), δραστηριότητες για υγεία, ομορφιά, ευεξία, διακοπές με ιππασία κ.α.

Επίσης προωθείται η διοργάνωση εκδρομών, οι διακοπές με τροχόσπιτα και campervan, οι κρουαζιέρες και τα θαλάσσια ταξίδια, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινούμενων κ.α.

Στα σημαντικά στοιχεία της καταγράφεται το περσινό ρεκόρ επισκεπτών με 140.000 άτομα καθώς και οι 1.300 εταιρείες από 70 χώρες που παρουσίασαν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους στις 8 Αίθουσες των 88.000 τετραγωνικών μέτρων.

Πλήρης ενημέρωση για την Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού F.RE.E Μονάχου στο: www.free-muenchen.de    

 Για πληροφορίες επικοινωνήστε και με το Επιμελητηριο στο τηλέφωνο 2681028728. Επισυνάπτεται η αίτηση συμμετοχής.

Σχετικά Αρχεία:

Previous Περιφέρεια Ηπείρου:Ενημέρωση -Συμμετοχή στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση«IFT 2020»,
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας