Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
epirus enallaktikos tourismos F 548170570

Περιφέρεια Ηπείρου: Πρόσκληση για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτινού Τουρισμού «TOURNATUR 2019», Ντίσελντορφ 6-8 Σεπτεμβρίου

Στη ΔΙΕΘΝΗ ΈΚΘΕΣΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «TourNatur», που θα διοργανωθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας από 6 έως και 8 Σεπτεμβρίου 2019, θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ, στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξη της συγκεκριμένης μορφής τουρισμού η οποία αναπτύσσεται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς στην Ήπειρο, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Παράλληλα, όπως και πέρσι, η Περιφέρεια Ηπείρου ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ (b2b) για τους επιχειρηματίες της Ηπείρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Περίπτερό της.

Η «TourNatur» είναι ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Δίνει τη δυνατότητα στον Εκθέτη και ΤΟΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΓΟΡΑ- ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ιδίως σε αυτό το είδος τουρισμού, για απευθείας ή προγραμματισμένη επαφή και συζήτηση για τα ειδικά πακέτα, τις προσφορές και τις δυνατότητες προσαρμογής των προσφερομένων υπηρεσιών.

Τονίζεται ότι το 2018 οι εκθέτες της Περιφέρειας Ηπείρου και οι εκπρόσωποι της είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό της έκθεσης τις πολλαπλές επιλογές Εναλλακτικού Τουρισμού της Ηπείρου, ως προορισμό για όλο το χρόνο, και του εξαιρετικού συνδυασμού βουνού και θάλασσας για όλες τις δραστηριότητες όπως πεζοπορία, κολύμβηση, ποδηλασία, θαλάσσια σπορ, αναρρίχηση, rating, kayak, campervan κα.

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  να τους φιλοξενήσει στο Περίπτερό της και να κλείσει επαγγελματικές συναντήσεις (b2b).

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ θα πρέπει να γίνει εγγράφως το συντομότερο δυνατό ώστε να προγραμματιστούν οι συναντήσεις ή σε άλλη περίπτωση το αργότερο ως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019  στο e-mail: i.gkartzonikas@php.gov.gr   (υπόψη κ. Ηλία Γκαρτζονίκα). Πληροφορίες: τηλ 2651087243, 2651087142.

Επίσης, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μέσω αποστολής διαφημιστικού υλικού, το οποίο θα πρέπει να είναι στη γερμανική γλώσσα για να είναι εύχρηστο (ή στην αγγλική αν δεν υπάρχει η δυνατότητα στη γερμανική) και σε καθορισμένες ποσότητες, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον ίδιο τρόπο ώστε να το αποστείλουν στο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου (γραφείο 143) ως την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 11.00 πμ.. Περισσότερες πληροφορίες  για τη Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού TourNatur στο : www.tournatur.com

Previous Διαγωνισμός βίντεο για τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Συνεργασίας. Δηλώσεις συμμετοχής
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας