Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
perfettisconosciuti F 618409008

«Perfetti Sconosciuti» από την Κινηματογραφική Ομάδα Άρτας

Η Κινηματογραφική Ομάδα ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ συνεχίζει τις χειμερινές προβολές ανεξάρτητου κινηματογράφου για 3η χρονιά! Πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ με το Ιταλικό φιλμ δωματίου του Paolo Genoveze ” Perfetti Sconosciuti/ Perfect Strangers ”στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Άρτας με ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Επτά φίλοι, αποτελούμενοι από τρία ζευγάρια κι έναν διαζευμένο που μόλις έχει ξανακάνει σχέση, με μακρύ παρελθόν μεταξύ τους, βρίσκονται μαζεμένοι και τρώνε στο καθιερωμένο δείπνο, όταν ξαφνικά πέφτει η ιδέα για ένα παράξενο, όσο κι επικίνδυνο παιχνίδι: τοποθετούν τα smartphone τους στο τραπέζι και όταν κάποιος τους θα υποστηρίξει πως «δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε», τότε θα αρχίσουν να μοιράζονται τα μηνύματα και τις κλήσεις που λαμβάνουν από εκείνη την στιγμή κι έπειτα, σε ανοικτή ακρόαση.. σαν ένα είδος ηλεκτρονικής ρωσικής ρουλέτας! Αλλά καθώς στην πορεία, σιγά-σιγά αρχίζει να διαφαίνεται πως κανείς τους δεν είναι απόλυτα «αθώος», η χαρούμενη παρέα φίλων αναπόφευκτα θα βρεθεί απρόσμενα σε μια εφιαλτικά καταιγιστική ροή ειδήσεων, όπου το ένα μυστήριο θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μετά το άλλο!
Λένε πως όλοι οι άνθρωποι είναι νορμάλ, μέχρι να τους γνωρίσεις καλύτερα.
Το θέμα που θέτει το Perfect Strangers (ανατριχιαστικά εύστοχος τίτλος) είναι εμπιστοσύνη και το πόσο καλά ξέρουμε τελικά τον διπλανό μας. Οι ‘τέλειες’ σχέσεις μας ίσως απλά να δείχνουν έτσι. Ίσως μικρές σκέψεις, γνώμες, αποφάσεις να είναι συγκλονιστικές ή και ακατανόητες για τους άλλους. Και παρόλο που η ταινία κρατάει τη χιουμοριστική της διάθεση, σύντομα κυλάει προς την σκοτεινή πλευρά, και ξεγυμνώνει τον σύγχρονο άνθρωπο, τα πάθη του, τις ενοχές του, τις αδυναμίες του. Κριτική γίνεται επίσης και για την χρήση των κινητών τηλεφώνων. Έχουμε εκπλαγεί και αφοσιωθεί 
όλοι τόσο πολύ από την τεχνολογία, που χωρίς να το καταλάβουμε τα smartphone μας έχουν γίνει τα ‘μαύρα’ κουτιά της ζωής μας – η αληθινή προσωπικότητα μας, παγιδευμένη σε ένα μικρό κομμάτι μέταλλου.

Previous Αναπτυξιακός Νόμος: Προκηρύχθηκαν τα τέσσερα πρώτα προγράμματα, προϋπολογισμού 550 εκατ. ευρώ – Έως το τέλος του χρόνου τα υπόλοιπα
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας