Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

ΠΑΣΕΓΕΣ: “Ελλάδος Γεύσεις” 4-8 Μαρτίου 2014 στο μετρό Συντάγματος

Την 3η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο: «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» διοργανώνει η Διοίκηση της ΠΑΣΕΓΕΣ, επιμένοντας ΕΛΛΗΜΙΚΑ. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα,από τις 4 έως και τις 8 Μαρτίου 2014, στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό Συντάγματος.
Στηρίζοντας έμπρακτα τον αγροτικό-παραγωγικό τομέα  και το τουριστικό προϊόν που ποικιλότροπα συνδέεται μ αυτόν, η ΠΑΣΕΓΕΣ θέτει ως σκοπό της έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και την καταξίωση στην συνείδηση του αθηναίου καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού. 

Μήνυμά τους είναι : «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας» 

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων    ( γευσιγνωσίες , ειδικές τιμές κλπ.) των επιχειρήσεων.

Previous Seoul International Wines & Spirits EXPO
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας