Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ng F1773783216

Παρουσίαση πλατφόρμας HCC Data Analytics & Economic Intelligence

Το Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει ότι σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου στις 4.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η ζωντανή διαδικτυακή παρουσίαση της νέας πλατφόρμας της Επιτροπής Ανταγωνισμού “HCC Data Analytics and Economic Intelligence“, ενός καινοτόμου εργαλείου που ανέπτυξε η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε συνεργασία με ομάδα εμπειρογνωμόνων. 

Πρόκειται για ένα έργο πρωτοποριακό σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, που σκοπό έχει να δημιουργήσει ένα βέλτιστο σύστημα συλλογής δεδομένων πραγματικού χρόνου, που θα δίνει τη δυνατότητα στην Επιτροπή να σχηματίζει ταχύτερα εικόνα, για την εξέλιξη των αγορών, και να φιλτράρει φαινόμενα καταχρηστικών, αντι-ανταγωνιστικών συμπεριφορών για παράνομες συμπράξεις (καρτέλ), αλλά ακόμη και για περιπτώσεις νόθευσης διαγωνισμών.

Την παρουσίαση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Ιωάννης Λιανός.

Στη συνέχεια ο καθηγητής του ΟΠΑ κ. Βασίλης Βασσάλος και ο συνεργάτης του κ. Άντμιρ Ντεμιράι θα παρουσιάσουν τον τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας “HCC Data Analytics and Economic Intelligence“.
Έπειτα ο κ. Γιάννης Δοξαράς εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε την τεχνική υποδομή του έργου θα αναφερθεί στη διασύνδεση της πλατφόρμας με δημόσιες βάσεις δεδομένων.

Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του νέου Τμήματος Ψηφιακής Αναζήτησης Πειστηρίων από την κ. Ευγενία Ιωαννίδου, Προϊσταμένη του τμήματος.
Η παρουσίαση προβλέπεται να διαρκέσει από τις 4.30 έως τις 6 το απόγευμα, θα είναι ανοιχτή για όλους και θα μεταδίδεται στη διεύθυνση www.epant.gr/intelligence

 

Previous ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΆΤΩΝ – ΣΕ ΦΕΚ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας