Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
forologiki dilosi 2013 F10546

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τις επιχειρήσεις ».

Παράταση της προθεσμίας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων των επιχειρήσεων έδωσε το υπουργείο Οικονομικών. Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών παρατείνεται μέχρι και την 17η Ιουνίου 2013 η προθεσμία (έληξε 31 Μαΐου 2013) υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παρ. 4 του άρθρου 2 του ΚΦΕ (ΟΕ, ΕΕ κ.τ.λ.), που η υποβολή τους γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος ισχύει και για τις εταιρίες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στη ΔΟΥ, εκτός αυτών που προβλέπεται κατά περίπτωση ειδικότερη προθεσμία από τις διατάξεις του άρθρου 64 του ΚΦΕ (περιπτώσεις δ΄, ε΄ και στ΄ της παραγράφου 1).

Επίσης παρατείνεται μέχρι και την 28η Ιουνίου 2013 η προθεσμία (έληξε 31 Μαΐου 2013) υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος που ορίζεται με την περίπτωση α' της παραγράφου 2 του άρθρου 107 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος για τα νομικά πρόσωπα της παραγράφου 1 του άρθρου 101 του ν. 2238/1994 (ΑΕ, ΕΠΕ κ.λπ.).

Η προθεσμία ισχύει και για τα νομικά πρόσωπα που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στη ΔΟΥ.

ΠΗΓΗ:ΒΕΑ

Previous Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Συμμετοχής στην υλοποίηση του Σχεδίου Δράσης της Αναπτυξιακής Σύμπραξης
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας