Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Παράταση έως 30/11 για την ολοκλήρωση των ενταγμένων έργων των προγραμμάτων «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» & «Νέα – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα»

Στις 07-07-2014 εγκρίθηκε παράταση, έως 30-11-2014, για την ολοκλήρωση των ενταγμένων έργων στα προγράμματα «Μεταποίηση στις Νέες Συνθήκες» και  «Νέα – Καινοτομική Επιχειρηματικότητα» με προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία στις 13-07-2014 και 10-06-2014 αντιστοίχως, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης. 

Η παράταση κρίθηκε απαραίτητη με στόχο την διευκόλυνση των δικαιούχων, χωρίς να μεταβάλλεται ο στρατηγικός στόχος των προγραμμάτων. Η ρύθμιση αφορά και για τα δύο προγράμματα περίπου 400 επενδυτικά σχέδια πανελλαδικά συνολικού  προϋπολογισμού € 80 εκατ.  και αποσκοπεί στην ενίσχυση της απορροφητικότητας, την ομαλή υλοποίηση και ολοκλήρωση των επενδύσεων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και της Εθνικής Οικονομίας.

Σημειώνεται, ότι η παράταση αφορά δικαιούχους που έχουν υλοποιήσει τουλάχιστον το 30% του εγκεκριμένου έργου και είχαν υποβάλλει εμπρόθεσμα, σύμφωνα με τους οδηγούς των προγραμμάτων, αίτημα παράτασης.

 

Previous Ερχονται ενοποιήσεις Ταμείων – Τι θα γίνει με ΙΚΑ, γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας