Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Skourletis panos F 684348004

Π. Σκουρλέτης: Καμία μείωση συντάξεων, κανονικά η αποκατάσταση μισθών – συμβάσεων

Οι αλλαγές σε εργασιακό και ασφαλιστικό έχουν δρομολογηθεί και δεν πρόκειται να υπάρξουν υποχωρήσεις, διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλετης, προσερχόμενος σε ημερίδα για την υγεία και ασφάλεια της εργασίας στη χώρα μας.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την καταβολή των συντάξεων και έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες».

Πρόσθεσε ότι «εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι βρισκόμαστε σε μια πολύ κρίσιμη φάση στα ζητήματα της διαπραγμάτευσης, μιας διαπραγμάτευσης επώδυνης και σκληρής, η οποία γίνεται με όρους αξιοπρέπειας για τη χώρα μας. Θα επαναλάβω για άλλη μία φορά πως δεν θα υπάρξει καμία μείωση στις συντάξεις και οι πρωτοβουλίες που έχουμε προαναγγείλει για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και τη σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ, καθώς και για την αναδιοργάνωση του ΣΕΠΕ θα προχωρήσουν κανονικά».

naftemporiki.gr

Previous Τα προβλήματα της ελληνικής Οικονομίας και το μέλλον του Επιμελητηριακού θεσμού κυρίαρχο θέμα στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας