Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
INTERREGELLADA ITALIA F2000313321

Ολοκλήρωση 2ης Συνάντησης Εργασίας στο πλαίσιο του έργου E-Parks στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος “Interrreg Ελλάδα-Ιταλία V-A 2014-2020” με τη συμβολή του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου και Λευκάδας.

Η 2η Συνάντηση εργασίας των εταίρων, που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Άρτας στο πλαίσιο του έργου E-Parks που υλοποιεί, μέσω του χρηματοδοτικού εργαλείου Interreg VA GreeceItaly, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και σε αυτό συνέβαλε καθοριστικά ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου και Λευκάδας.

Το Επιμελητήριο Άρτας εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την εξαιρετική υποδοχή που επεφύλαξε ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου και Λευκάδας στους Ιταλούς εταίρους του, που επισκέφτηκαν την περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου, κατά την 1η Μαρτίου 2019 και ειδικότερα για τη συνοδεία που παρείχε, διαθέτοντας το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό του, καθώς και εξοπλισμό ορνιθοπαρατήρησης. 

Οι Ιταλοί συμμετέχοντες εκτίμησαν ιδιαίτερα, την παρουσίαση στα ιταλικά και έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουν την περιοχή, που το Επιμελητήριο Άρτας στοχεύει να προβάλλει μέσω του έργου EParks.  

Ευχόμαστε η επίσκεψη στον Αμβρακικό Κόλπο να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας και αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων (Επιμελητήριο Άρτας- Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού Κόλπου & Λευκάδας), με κοινό στόχο την ανάδειξη της περιοχής. 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Ολοκλήρωση 2ης Συνάντησης Εργασίας στο πλαίσιο του έργου E-Parks στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος “Interrreg Ελλάδα-Ιταλία V-A 2014-2020”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας