Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
ika suntaksiouxoi F13592

ΟΕΕΘ: Να καταργηθούν και οι άλλοι όροι για ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία

Την κατάργηση των όρων και των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αλλά και την αύξηση των δόσεων σε 100, ζητεί η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) σε επιστολή της προς τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Γιάννη Βρούτση.

Αφού εκφράζει την ικανοποίησή της για την κατάργηση της  προϋπόθεσης της υποχρεωτικής φορολογικής ενημερότητας από 1/1/2013, τονίζει ότι «από μόνη της δεν μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα».

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, για την οριστική λύση χρειάζεται να καταργηθούν και οι λοιπές υποχρεώσεις και όροι για την ρύθμιση, διαφορετικά, ο στόχος της είσπραξης των ληξιπρόθεσμων ασφαλιστικών εισφορών δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

«Μπορεί, κε Υπουργέ, οι αρμόδιες υπηρεσίες σας να προγραμμάτισαν με ψυχρούς αριθμούς τα έσοδα που θέλουν να εισπραχθούν από την ρύθμιση, φαίνεται όμως ότι αγνοούν την δραματική και καταστροφική πορεία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα πλαίσια της μνημονιακής κρίσης, με αποτέλεσμα κατά χιλιάδες να κατεβάζουν ρολά αφού ο τζίρος βρίσκεται στο μηδέν και οι υποχρεώσεις συνεχώς αυξάνονται», τονίζει η ΟΕΕΘ.

Πηγη: http://www.naftemporiki.gr

Previous Καταστροφή μία οριζόντια λύση για τους πλειστηριασμούς
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας