Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
paschos alexandros F1144381993

Ο Αλέξανδρος Πάσχος πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου

Ο κ. Αλέξανδρος Πάσχος, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας αναδείχθηκε Πρόεδρος του νεοσύστατου Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ηπείρου, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στην 1η Τακτική Συνεδρίαση του οργάνουτην Παρασκευή 18 Μαΐου 2018.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι επτά (7) εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Ηπείρου (Άρτας – 1 εκπρόσωπος, Θεσπρωτίας – 2 εκπρόσωποι, Ιωαννίνων – 3 εκπρόσωποι και Πρέβεζας – 1 εκπρόσωπος), όπως αυτοί ορίστηκαν με την υπ’ αριθμ. 38260/04.04.2018 απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης και σύμφωνα με το άρθ. 89 του Ν. 4497/2017.

Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο έχει ως αποστολή του, το συντονισμό της δράσης των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας και μία σειρά αρμοδιοτήτων με βάση τις αρχές της αποδοτικότητας και της ισόρροπης Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Πρόεδρος εκλέχτηκε με πλειοψηφία από τα μέλη του οργάνου ο κ. Αλέξανδρος Πάσχος, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Θέσεις Αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Πρόεδροι των υπολοίπων Επιμελητηρίων, βάσει του αριθμού μελών του κάθε Επιμελητηρίου και έχουν ως εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Μήτσης (Επιμελητήριο Ιωαννίνων)

Β’ Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Γκολομάζος (Επιμελητήριο Άρτας)

Γ’ Αντιπρόεδρος: ΙωάννηςΜπούρης (Επιμελητήριο Πρέβεζας)

 

Previous Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση: Διαγωνισμός γιτ Σίτιση στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίσης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας