Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Taxisnet F 941804000

Νέα Υπηρεσία TaxisNetQ Πληροφορίες μέσω ΑΦΜ

Μια νέα υπηρεσία από το Τaxisnet δίνει τη δυνατότητας στους φορολογούμενους να μαθαίνουν σε ποιον αντιστοιχεί ένας ΑΦΜ αλλά και να ενημερώνονται για το ποιος ερευνά για τον δικό τους. Τις σχετικές πληροφορίες μπορεί κανείς να τις λάβει κάνοντας εγγραφή στη διεύθυνση: https://www1.gsis.gr/webtax/wspublicreg.

Τα στοιχεία από την ηλεκτρονική βάση του φορολογικού μητρώου που θα μπορούν να ανακτηθούν από την υπηρεσία είναι: Α.Φ.Μ., κωδικός και περιγραφή ΔΟΥ, ένδειξη εάν πρόκειται για φυσικό ή μη φυσικό πρόσωπο, ένδειξη εάν ο Α.Φ.Μ. είναι ενεργός ή απενεργοποιημένος,  ένδειξη εάν πρόκειται για επιτηδευματία, μη επιτηδευματία ή πρώην επιτηδευματία, επωνυμία, τίτλος επιχείρησης, περιγραφή μορφής μη φυσικού προσώπου, οδός, αριθμός, Τ.Κ. και περιοχή επιχείρησης, ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία διακοπής, δραστηριότητες επιχείρησης.

Previous Υπεγράφη η ΚΥΑ για την εγκατάσταση συστημάτων εισροών-εκροών στις δεξαμενές των φορολογικών αποθηκών και των αποθηκών τελωνειακής αποταμίευσης ενεργειακών προϊόντων
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας