Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Νέα Υπηρεσία για την Ηλεκτρονική Υποβολή Δικαιολογητικών στο ΓΕΜΗ

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΕΜΗ H Κεντρική Υπηρεσία ΓΕΜΗ της ΚΕΕ ανακοινώνει ότι, θέτει στη διάθεση των εταιρειών μια νέα Υπηρεσία για «Ηλεκτρονικής Υποβολής Δικαιολογητικών», τα οποία κατά περίπτωση απαιτούνται για την καταχώριση μεταβολών και στοιχείων των εταιρειών στο ΓΕΜΗ. Τεχνικές Πληροφορίες διαθέσιμες στο τηλ. 210-3392440 της Κεντρικής Υπηρεσίας ΓΕΜΗ. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία διαθέσιμη στα οικεία Επιμελητήρια. Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: http://www.businessportal.gr/. Άμεσα διαθέσιμες είναι οι αιτήσεις για υποβολή δικαιολογητικών α) οικονομικών καταστάσεων (ισολογισμών κλπ) και β) αλλαγής διευθύνσεως γραφείων.

ΑΝΕΡΓΙΑ: ΝΕΑ ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ 26,8% ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ Νέο ρεκόρ κατέρριψε η ανεργία τον Μάρτιο του 2013, φτάνοντας στο 26,8% από 22,2% που ήταν τον Μάρτιο του 2012 και 26,7% τον Φεβρουάριο του 2013. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό από το 2006, όταν ξεκίνησε η καταγραφή των μηνιαίων στοιχείων, και παραμένει υπερδιπλάσιο της ανεργίας στην Ευρωζώνη που διαμορφώθηκε στο 12,2% τον Απρίλιο. Στα ύψη βρέθηκε για ακόμα έναν μήνα και το ποσοστό ανεργίας στους νέους 15-24 ετών, σημειώνοντας άνοδο στο 58,3% από 53,1% που ήταν τον Μάρτιο του 2012.

ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΚΑΙ ΔΝΤ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τη διαφωνία της με αρκετούς ισχυρισμούς του ΔΝΤ στην έκθεσή του για την Ελλάδα εξέφρασε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ερωτηθείς σχετικά με την έκθεση, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Σάιμον Ο’ Κόνορ είπε ότι οι Βρυξέλλες διαφωνούν με ορισμένα από τα συμπεράσματά της και κυρίως σε δυο βασικά στοιχεία. Πρώτον, στην άποψη ότι η αναδιάρθρωση του χρέους θα μπορούσε να είχε γίνει από το 2010 με κόστος μικρότερο και για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη. «Διαφωνούμε επίσης κάθετα ότι δεν έγιναν αρκετά για να εντοπιστούν διαρθρωτικά μέτρα αναπτυξιακού χαρακτήρα», τόνισε ο Ό Κόνορ. Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν χαρακτήρισε, μάλιστα, λανθασμένο και αβάσιμο τον ισχυρισμό του ΔΝΤ ότι η Ε.Ε. δεν συνέβαλε στις μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα.

Πηγη: ΕΒΕΑ(Νewsletter)

Previous Διαγωνισμός Δήμου Αρταίων για την προμήθεια αμμοχάλικου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας