Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
souidia ekthesi viologika F973842866

Natural Products Scandinavia & Nordic Organic Food Fair 26 & 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014, Malmö Σουηδία

Στις 26 & 27 Οκτωβρίου 2014 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, πραγματοποιείται στο Malmö της Σουηδίας η μοναδική διπλή έκθεση βιολογικών και φυσικών προϊόντων για την αγορά των Σκανδιναβικών χωρών.

Με τους Σκανδιναβούς να έχουν την μεγαλύτερη κατά κεφαλή κατανάλωση βιολογικών και φυσικών προϊόντων στον κόσμο, 1.2€ δις σε βιολογικά τρόφιμα το 2013, η έκθεση αποτελεί πλέον σταθμό για όλους τους παραγωγούς, διανομείς και χονδρεμπόρους ανά τον κόσμο. Τα στατιστικά της έκθεσης μιλούν από μόνα τους:

• 90.7% των εκθετών έκανε νέους πελάτες

• 73% των εκθετών βρήκε νέους διανομείς

 • 72% των εκθετών σύναψε συμφωνίες με μεγάλες αλυσίδες

 • 89.5% των επισκεπτών είχαν αγοραστική δύναμη

 • 63.7% των επισκεπτών προέβηκαν σε αγορές προϊόντων  μέσα σε 6 μήνες

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, η έκθεση θα εστιάσει στους κλάδους των Τροφίμων & Ποτών, Συστατικών, Βιταμινών & Συμπληρωμάτων Διατροφής, Καλλυντικών & Φυσικής Φροντίδας και Προσωπικής Υγιεινής.

Επιπλέον το 2014 η έκθεση αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη και καλύτερη προσφέροντας:

• ΔΩΡΕΑΝ Συνέδριο Προσωπικής Φροντίδας: Διεθνείς ειδικοί της βιομηχανίας θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις συμβουλές τους

•ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Προβολή Νέων Προϊόντων. Αγοραστές θα επισκεφτούν όλα τα νέα προϊόντα των εκθετών και θα ψηφίσουν για το καλύτερο προϊόν στην απονομή Βραβείων Καινοτομίας. 

•Βραβεία Καινοτομίας &Drinks Reception– Απονομή Βραβείων και μεγάλη ευκαιρία για δικτύωση μεταξύ επιχειρηματιών & αγοραστών.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες www.naturalproductsscandinavia.com και www.nordicorganicexpo.com.

Τέλος η RECO EXPORTS, στηρίζοντας την εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων, αποτελεί τον αποκλειστικό εκπρόσωπο της έκθεσης για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2310 268 100 ή κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο στα ελληνικά μέσα από το www.reco-exports.com

Previous Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ: Ημερίδα παρουσίασης και διαβούλευσης του πλαισίου στρατηγικής του ΕΠΑνΕΚ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας