Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
koinsep F 227039208

Μόλις 20 και όχι… 400 ευρώ απαιτούνται για τη δημιουργία Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης

“Φρένο” στα φαινόμενα εξαπάτησης που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, με επιτήδειους να ζητούν υπέρογκα ποσά προκειμένου να εξυπηρετήσουν αυτούς που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν στη δημιουργία μια Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης, βάζει, με δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η επικεφαλής του Δικτύου ΚΟΙΝΣΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας (ΔΙ.Κ.ΚΕ.Μ), Στέλλα Γκουδίνογλου.

Όπως εξήγησε, για να δημιουργήσει κάποιος μια κοιΝΣΕΠ θα πρέπει να “μπει” στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και να κάνει “κλικ” στο κουτάκι, κάτω δεξιά, που γράφει Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας.

Σε αυτή τη σελίδα, όπως τόνισε η κ. Γκουδίνογλου, έχει όλη την νομοθεσία και αναλυτικές πλήρεις οδηγίες, αλλά και όλα τα έντυπα που θα χρειαστεί κάποιος προκειμένου να προχωρήσει στη δημιουργία της ΚοινΣΕΠ.

Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει πρώτα να καταθέσει το αίτημά του ηλεκτρονικά και στη συνέχεια, αφού εκτυπώσει τα απαραίτητα χαρτιά, να τα αποστείλει και ταχυδρομικά, με το κόστος να κυμαίνεται περίπου στα  20 ευρώ.

amna.gr

Previous Οι τρεις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας του 2016
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας