Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Mission for Growth 2014: Διεθνής εκδήλωση για την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών στην Ελλάδα

Διεθνή εκδήλωση διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων «Mission for Growth 2014”, με επίκεντρο τον Τουρισμό και τη Γαλάζια Ανάπτυξη διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε συνεργασία με την Επίτροπο Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας Μαρία Δαμανάκη και το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού.

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11 Μαρτίου 2014, αποσκοπεί στην επιχειρηματική σύμπραξη μεταξύ ελληνικών και ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε τομείς, που προσδιορίζονται ως κρίσιμοι παράγοντες για την ανάπτυξη στην Ελλάδα και ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στον ευρωπαϊκό χώρο.

Στις διμερείς επιχειρηματικές συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιχειρήσεις και οργανισμοί από ολόκληρη την Ελλάδα και την Ευρώπη θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε στοχευμένες και προγραμματισμένες συναντήσεις σύντομης διάρκειας (20 λεπτά) για να εξετάσουν δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων καλύπτει τους ακόλουθους θεματικούς τομείς: Αγροτικά/γεωργικά προϊόντα, Βιοτεχνολογία, Ενέργεια και Τουρισμός.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις καλούνται να υποβάλλουν το προφίλ τους, έως τις 5 Μαρτίου, στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης (http://www.b2match.eu/m4g-greece2014).

Από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η επιλογή και ο προγραμματισμός των διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων από τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις μέσω της πλατφόρμας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Γεωργία Τζένου, τηλ.: 210 7273965, e-mail: tzenou@ekt.gr).

 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Πρόσκληση Αστυνομικής Δ/νσης ‘Αρτας “Κατάθεση Προσφορών για προμήθεια Πετρελαίου Θέρμανσης”
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας