Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Μίχαλος: «Να υπάρξει μπόνους για τους συνεπείς φορολογούμενους»

Στη σωστή κατεύθυνση είναι το σχέδιο νόμου για τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών σε 100 δόσεις, όμως αυτό που είναι άκρως αναγκαίο είναι να υπάρξει και μια νέα ρύθμιση η οποία θα επιβραβεύει τους συνεπείς, μέχρι σήμερα, φορολογούμενους, δίνοντάς τους κάποια φορολογικά μπόνους. 

Αυτό επισήμανε σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) Κωνσταντίνος Μίχαλος, σχολιάζοντας τις ρυθμίσεις του νέου νομοσχεδίου.

Επίσης, ο κ. Μίχαλος ανέφερε: «Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου θα συμβάλουν στην προσπάθεια των επιχειρήσεων, που σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα, να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, όμως θα πρέπει να υπάρξουν και κάποιες βελτιώσεις, όπως για παράδειγμα, η μείωση του επιτοκίου σε χαμηλότερο επίπεδο του 3%, που προσδιορίζει το νομοσχέδιο. Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων εκτιμά ότι το επιτόκιο δεν πρέπει να ξεπερνά το 2%». 

Η ΚΕΕ, όπως γνωστοποίησε ο κ. Μίχαλος, το αμέσως προσεχές διάστημα, θα καταθέσει ολοκληρωμένες τις προτάσεις της επί του νομοσχεδίου.

 

tovima.gr

Previous Ομάδα δράσης από την Αθήνα θα διαβουλεύεται με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν για τα κοινοτικά κονδύλια
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας