Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
medwood F 564426432

MEDWOOD 2014 – 8 – 11 Μαΐου στο METROPOLITAN EXPO

Με ανανεωμένο πρόσωπο και τρεις θεματικές ενότητες (Materials + Design, Eco build, Hotel solutions) θα υποδεχθεί το κοινό της, η 5η διεθνής έκθεση Medwood από 8 έως 11 Μαΐου στο σύγχρονο, διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η MEDWOOD ανανεώνεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της ελληνικής και διεθνούς αγοράς ξύλου, με αποτέλεσμα να κατατάσσεται πλέον μεταξύ των σημαντικότερων εκθέσεων.

Η MEDWOOD για ακόμα μία φορά φιλοξενεί τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς αγοράς και έχει ήδη εφασφαλίσει την συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών της βιομηχανίας ξύλου.

Με γνώμονα το μεγαλύτερο δυνατό όφελος για την εταιρεία σας, φέτος, η 5η Medwood δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του σχεδιασμού επίπλων και της διακόσμησης, της οικολογικής δόμησης καθώς και των εφαρμογών των υλικών σε ξενοδοχεία, προσελκύοντας με αυτό τον τρόπο το έντονο ενδιαφέρον των συγκεκριμένων επαγγελματιών επισκεπτών.

Medwood Materials + Design Ευρεία γκάμα καινοτόμων υλικών που αφορούν τόσο την επιπλοποιία όσο και τη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Θα συμμετάσχουν τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου που διαμορφώνουν τις τάσεις του design.

Medwood Eco build Νέα αντισεισμικά και οικολογικά συστήματα κατασκευής κτιρίων, με βασικό υλικό το ξύλο, με μοντέρνο σχεδιασμό και με στόχο την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Medwood Hotel solutions Έξυπνες λύσεις και καινοτόμες εφαρμογές για ξενοδοχειακές μονάδες που αφορούν τόσο εξωτερικές κατασκευές (σκίαση – decking – πέργκολα) όσο και διακόσμηση εσωτερικού χώρου, με ειδικές διακοσμητικές επιφάνειες και καινοτόμα υλικά που διαθέτουν ευρεία γκάμα εφαρμογών.

H 5η Medwood θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα και στον ίδιο χώρο με τις συγγενείς επαγγελματικές εκθέσεις: DOMICATEC Δόμηση & Ανακαίνιση, ELECTROTEC & Σαλόνι Φωτισμού, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ, εξασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη σε εκθέτες και επαγγελματίες επισκέπτες.

Επιπλέον, δημιουργείται με αυτό τον τρόπο μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης και ανακαίνισης στηριζόμενη στις συνέργιες και σε νέες πρακτικές-τεχνολογίες, που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση. 

Previous Παρέμβαση της Διοίκησης των Ευρωεπιμελητηρίων σε Λαγκάρντ και Μέρκελ για τα Ελληνικά Επιμελητήρια
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας