Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Μέχρι 30 Απριλίου οι αιτήσεις για τη «ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑ 2014»

Μέχρι τις 30 Απριλίου 2014 παρατείνεται η κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής για τη Στρατηγική Δράση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδας «Γυναίκα 2014».

Η Στρατηγική χωρίζεται σε δύο Δράσεις. Η πρώτη δράση έχει τον τίτλο: «Γυναίκα προς Γυναίκα » και η δεύτερη «Γυναίκα Δίπλα σου».

«Γυναίκα προς Γυναίκα»: μία δράση συμβουλευτικού και υποστηρικτικού χαρακτήρα που φέρνει κοντά Έμπειρες Συμβούλους από το χώρο της Διαχείρισης Κρίσεων, Επιδοτήσεων, Ανάπτυξης, Marketing, Επικοινωνίας, Τεχνολογίας, δίπλα τόσο σε Γυναίκες Start-ups, όσο και σε Γυναίκες Επιχειρηματίες με λειτουργία μικρότερη των τριών χρόνων. Οι επωφελούμενες θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν σε μία δίωρη συνεδρία με τις επαγγελματίες της επιλογής τους, και να βρούνε τρόπους και λύσεις ανάπτυξης της επιχείρησης τους. Επίσης ανάλογη ωφέλεια θα έχουν και παλαιότερες Επιχειρηματίες που θέλουν να δώσουν πνοή στην Επιχείρηση τους με την προϋπόθεση να είναι Μέλη του Συνδέσμου. Στα Μέλη μας θα προσφέρονται 2 δίωρες συνεδρίες Συμβουλευτικής.

Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου», φέρνει κοντά Έμπειρες Γυναίκες από οποιοδήποτε χώρο, που με το ρόλο του Μέντορα επιθυμούν να υποστηρίξουν ενεργά Γυναίκες που θα εισέλθουν ή έχουν μόλις εισέλθει στο στίβο της Επιχειρηματικότητας. Η δράση «Γυναίκα Δίπλα σου» είναι μία δράση ουσιαστικής και ανθρώπινης υποστήριξης μεταξύ Γυναικών που ήδη έχουν Επιχειρήσει με όλες τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει και αυτές που θέλουν να δράσουν τώρα μέσα από την Επιχειρηματικότητα.

Έτσι λοιπόν από το Σάββατο 8 Μαρτίου ξεκινάμε να δεχόμαστε αιτήσεις και συμμετοχές.

Οι Δράσεις μας είναι Εθελοντικές, και δεν χρηματοδοτούνται από κανένα άλλο εκτός από το Σύνδεσμο.

Εκκίνηση Δράσεων 8 Μαρτίου 2014

Αιτήσεις Συμμετοχής ως 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο: 2310 224440 ή στείλτε e-mail:info@sege.gr

Previous 24η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων CLOTHING MACHINERY 2014 24 έως 27 Απριλίου 2014 στην Κωνσταντινούπολη
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας