Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

MEATDAYS 2015 7, 8 & 9 Νοεμβρίου 2015

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της μεγάλης έκθεσης του κλάδου κρέατος, την 4η MEATDAYS, που θα πραγματοποιηθεί στις 7, 8 & 9 Νοεμβρίου 2015 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο MetropolitanExpo, στα Σπάτα Αττικής.

Στο μεγάλο και σημαντικό ραντεβού του κλάδου θα είναι όλοι παρόντες: Έμποροι κρέατος, παραγωγοί, κτηνοτρόφοι, εκτροφείς, σφαγεία, βιομηχανίες επεξεργασίας και τυποποίησης κρέατος αλλαντοποιοί, εργαστήρια, εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων, μηχανημάτων επεξεργασίας και συσκευασίας, μπαχαρικών και πρώτων υλών κ.α.

Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων

Η έκθεση MEATDAYS εκτός από μεγάλο εκθεσιακό γεγονός χαρακτηρίζεται και ως μια μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης, εκπαίδευσης αλλά και ανάδειξης όλων των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του κρέατος και επιθυμούν να είναι ενημερωμένοι πάνω σε όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου.

Το τριήμερο 7,8,9 Νοεμβρίου θα διανθιστεί από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων που θα δώσουν για ακόμη μια χρονιά στη διοργάνωση ενημερωτική διάσταση και θα αποτελέσουν πόλο έλξης για όλους τους επισκέπτες.

Επιγραμματικά αναφέρουμε τις εκδηλώσεις:

  •  4η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων Κρέατος
  • Ημερίδα ΕΔΟΚ: «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος /ΕΔΟΚ – Ο ρόλος και η συμβολή της στην ανάπτυξη του τομέα»
  • Ημερίδα για την αδειοδότηση κρεοπωλείου – παρασκευαστηρίου – ζεστής γωνιάς
  • Ημερίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων / ΠΕΤΕΤ: «Τεχνολογία-καινοτομία στην επεξεργασία κρέατος – κρεατοσκευασμάτων -γαλακτοκομικών»
  • MEAT & GRILL: Η νέα τάση των σύγχρονων κρεοπωλείων
  • Σεμινάριο Polish Meat & Dairy Days
  • Εκδήλωση της Provil για την ορθολογική διαχείριση του κρέατος & τα οικονομικά οφέλη
  • 3ος Διαγωνισμός δημιουργίας πρωτότυπων κρεατοσκευασμάτων

Μαζί 3 δυναμικές αγορές

Μαζί με την MEATDAYS θα πραγματοποιηθεί και φέτος η 3η έκθεση DAIRYEXPO, που είναι αφιερωμένη στα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα και στους εξοπλισμούς. Τον τομέα των τροφίμων έρχεται να ολοκληρώσει ο κλάδος των κατεψυγμένων προϊόντων, που πλέον μέσω της έκθεσης FROZENFOOD, που θα γίνει για 2η συνεχή χρονιά, έχει το δικό του σημείο συνάντησης και προβολής.

Το παζλ της προβολής των ζωικών προϊόντων και των κατεψυγμένων τροφίμων έρχεται να συμπληρώσει και η 5η κατά σειρά Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics 2015, η οποία άλλαξε εποχή με σκοπό την ανάπτυξή της, τον εμπλουτισμό της με νέες θεματικές ενότητες και απώτερο στόχο τη συγκέντρωση μεγαλύτερου αριθμού εκθετών και επισκεπτών. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τη MEATDAYS, τη DAIRYEXPO και τη FROZENFOOD και σε διαφορετική αίθουσα.

Ημέρες & ώρες λειτουργίας

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 10:00-21:00

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 10:00-21:00

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 11:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες: www.meatdays.gr,

www.dairyexpo.gr, www.frozenfoodexpo.gr, www.supplychainexpo.gr

 

 

Previous Αλλαγή Νομοθεσίας για τη σήμανση συκευασμένων τροφίμων στην Π.Γ.Δ.Μ (ΣΚΟΠΙΑ)
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας