Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο για τις «Βασικές αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων», διάρκειας 10 ωρών, που διοργάνωσε για τα μέλη του, στις 6 & 7 Φεβρουαρίου 2019, το Επιμελητήριο Άρτας.
Στόχος των σεμιναρίων είναι η διασφάλιση της ποιότητας στην παραγωγή – συντήρηση και διάθεση τροφίμων με ασφάλεια και η προστασία των καταναλωτών, σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.
Το Επιμελητήριο Άρτας, προγραμματίζει και άλλα σεμινάρια στο προσεχές διάστημα και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες ή για να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του (Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου), στο τηλέφωνο:2681028728 και στο e-mail: epimarta@otenet.gr.
Τα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να προσκομισθούν ταυτόχρονα με την αίτηση είναι:
- Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
- Φωτοτυπία της έναρξης επιτηδεύματος της εταιρίας από την Δ.Ο.Υ
- Φωτοτυπία του αναλυτικού προγράμματος κατάρτισης προσωπικού
Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται αναρτημένη και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Άρτας http://www.e–artas.gr/arta/articles/article.jsp?context=103&categoryid=3041&articleid=25083