Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
draghi mario F 1292415894

Μ. Ντράγκι: Η Ελλάδα βρίσκεται στη σωστή πορεία

«Η Ελλάδα πρέπει να επικεντρωθεί στις μεταρρυθμίσεις» δήλωσε τη Δευτέρα από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, μιλώντας ενώπιον των ευρωβουλευτών της οικονομικής και νομισματικής επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με θέμα τη νομισματική πολιτική της ευρωζώνης.

Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΚΤ, η Ελλάδα πρέπει να στοχεύσει στις μεταρρυθμίσεις για να αυξήσει την ανταγωνιστικότητά της. Ο ίδιος εκτίμησε ότι οι μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στην Ελλάδα αρχίζουν και αποδίδουν καρπούς, κάτι το οποίο φάνηκε στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Συνεχίζοντας, ο Μ. Ντράγκι τόνισε ότι η Ελλάδα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο, ότι βρίσκεται στη σωστή πορεία και πληροί τους στόχους για τα επόμενα χρόνια.

Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ, Επαμεινώνδα Μαριά, ο πρόεδρος της ΕΚΤ ανέφερε ότι τα κέρδη της ΕΚΤ από τα ελληνικά ομόλογα επιστρέφονται μέσω των κεντρικών τραπεζών των κρατών-μελών στην Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ο Μ. Ντράγκι εκτίμησε ότι δεν είναι ούτε αναγκαία, ούτε χρήσιμη.

Previous ΟΑΕΔ: Συνέχιση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στο «Πρόγραμμα Επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ανέργων ηλικίας 30-66 ετών»
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας