Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων: Πρόγραμμα κατάρτισης και συμβουλευτικής για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα

Το Επιμελητήριο Άρτας σας ενημερώνει ,ότι αρχίζει η υλοποίηση του έργου  “Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα” από την Κ.Ε.Ε.Ε.

 Ωφελούμενοι του έργου θα είναι 15.000 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας , σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

 Αντικείμενο του έργου είναι η συμβουλευτική υποστήριξη των εργαζομένων , η παρακολούθηση στοχευμένων προγραμμάτων κατάρτισης , διάρκειας 100 ωρών και η πιστοποίησή τους, μετά από εξετάσεις, στις αποκτηθείσες γνώσεις και δεξιότητες, σύμφωνα με το Πρότυπο ISO/IEC 17024.

 Στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες θα καταβληθεί εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα κατάρτισης που ανέρχεται στο μικτό ποσό των πέντε ευρώ (5,00€/ώρα παρακολούθησης).Αναλυτικά στοιχεία για το πρόγραμμα και για την αίτηση συμμετοχής , μπορείτε να βρείτε στην στην ειδική ιστοσελίδα http://109.uhc.gr     Επισυνάπτεται η πρόσκληση.

Σχετικά Αρχεία:

Previous ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ:ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΙΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας