Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
invitation F 728539200

KEEE: Ευρωπαϊκό Συνέδριο «Δημιουργικότητα και Καινοτομία στη Μεσόγειο: Αναδιαμόρφωση των Περιφερειακών Πολιτικών» 10 Απριλίου

Ευρωπαϊκό Συνέδριο με θέμα «Δημιουργικότητα και Καινοτομία στη Μεσόγειο: Αναδιαμόρφωση των Περιφερειακών Πολιτικών» διοργανώνει η ΚΕΕΕ, στο πλαίσιο του προγράμματος Creative MED, στις 10 Απριλίου 2014, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης.

Η εγγραφή στο συνέδριο γίνεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: http://creativemedgr.wordpress.com , μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014.

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα Creative MED ( www.creativemed.eu),  το οποίο αποσκοπεί να κεφαλαιοποιήσει τα αποτελέσματα προηγούμενων προγραμμάτων MED (MEDLAB, SMILIES, TEXMEDIN, CHORD, SOSTENUTO, MEDGOVERNANCE) για την ανάπτυξη μιας «έξυπνης εξειδίκευσης» των περιφερειών της Ευρώπης, βασισμένης στον πολιτισμό, τα ανοικτά δίκτυα, την συλλογική μάθηση κ.ά.

Στο πρόγραμμα  συμμετέχουν 12 εταίροι (Επιμελητήρια, Περιφέρειες, Πανεπιστήμια) από 8 κράτη-μέλη της ΕΕ. Από την Ελλάδα συμμετέχει η ΚΕΕΕ, το Επιμελητήριο Ρεθύμνου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχετικά Αρχεία:

Previous ISO 2014 9η Διεθνής Έκθεση Μόνωσης 8-9 Μαΐου 2014, Κολωνία
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας