Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
esa logo F 208357016

Καταγγελία Εμπορικού Συλλόγου Άρτας για το άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 24/12/2014

Για εσκεμμένη παραπληροφόρηση των Εμπόρων της Άρτας από ομάδα καταστηματαρχών που κυκλοφόρησαν έντυπα στα οποία επικαλούνταν ότι η Κυριακή της 14ης Δεκεμβρίου είναι εργάσιμη με νέα απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του – καταγγελία ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, τα μέλη του είχαν λάβει απόφαση στις Γενικές Συνελεύσεις του Σεπτεμβρίου   2013 και του Μαρτίου 2014 ότι : από τις 7 Κυριακές που ορίζει ο νόμος (1-χειμερινές εκπτώσεις ,2- Βαΐων ,3- εκπτώσεις Μαΐου, 4- θερινες εκπτώσεις, 5-εκπτώσεις Νοεμβρίου, 6,7 – πριν τα Χριστούγεννα) τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά μόνο την μία πριν τα Χριστούγεννα. Φέτος με απόφαση του υπουργείου θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή πριν την Πρωτοχρονιά.

Το Δ.Σ.  του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, αναφέρεται στην ανακοίνωση, δεν έχει δικαιοδοσία να αλλάξει απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της,  άρα ισχύουν οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων για μία Κυριακή ανοιχτά από αυτές που ορίζει ο νόμος.

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου καταγγέλλει:

“Όλους αυτούς που μοίρασαν αυτά τα χαρτιά γιατί :

 1.    Παραπληροφόρησαν τους συναδέλφους

2.    Δεν σεβάστηκαν τις αποφάσεις των συναδέλφων στις Γενικές Συνελεύσεις

3.    Γίνονται σκαλοπάτια των πολυκαταστημάτων και των πολυεθνικών για να σπάσουν τα ωράρια των μικρών επιχειρήσεων και να τα οδηγήσουν στο κλείσιμο.

4.     Γίνονται σκαλοπάτια και φερέφωνα της κυβέρνησης για να οδηγηθούμε στο άνοιγμα και τις 52 Κυριακές του χρόνου”.

Previous Γ. Καρασμάνης: Πιστώθηκαν 113,17 εκατ. ευρώ σε 10.926 νέους αγρότες
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας