Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
champer artas LOGO mikro1

Κ. Μίχαλος: Βρείτε ισοδύναμα για να αποφύγουμε μεγαλύτερη ύφεση

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να αναζητήσει ισοδύναμα μέτρα για την εκπλήρωση των στόχων του νέου μνημονίου, που δε θα βαθύνουν ακόμη περισσότερο την ύφεση και θα δώσουν μια αναπτυξιακή προοπτική, έστω και σε βάθος χρόνου» τονίζει ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων με αφορμή τα νέα μέτρα που περιγράφονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού.

Όπως τόνισε ο κ. Μίχαλος: «Η λαίλαπα των φόρων και των άλλων αντιαναπτυξιακών μέτρων που περιγράφονται στο προσχέδιο του προϋπολογισμού και φτάνουν τα 4,35 δισ. ευρώ, είναι βέβαιο ότι θα δώσει τη χαριστική βολή στην αγορά και στην οικονομία. Η κυβέρνηση θα πρέπει να αναζητήσει ισοδύναμα μέτρα για την εκπλήρωση των στόχων του νέου μνημονίου, που δε θα βαθύνουν ακόμη περισσότερο την ύφεση και θα δώσουν μια αναπτυξιακή προοπτική, έστω και σε βάθος χρόνου.

Previous Αποκεντρωμένη διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας: Επαναπροκήρυξη ν «Παροχή Υπηρεσιών Εξωτερικής Εµπειρογνωµοσύνης για την υλοποίηση του υποέργου της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης Ηπείρου-∆υτ. Μακεδονίας (∆/νση Υδάτων Ηπείρου) της Συγχρηµατοδοτούµενης SAIMON
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας