Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
mixalos evea F315515265

Κ. ΜΙΧΑΛΟΣ: “Θα γίνει μάχη αν χρειαστεί για τις συγχωνεύσεις των Επιμελητηρίων”

Το ασφαλιστικό νομοσχέδιο και το φορολογικό θα απασχολήσουν τις εργασίες της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στην Κοζάνη.

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε, επεσήμανε την αναγκαιότητα στήριξης του ιδιωτικού τομέα από την κυβέρνηση, διότι, όπως είπε «είναι ο μόνος πυλώνας που θα κρατήσει το οικοδόμημα της Οικονομίας.

Σε ότι αφορά στην επικείμενη αναθεώρηση της επιμελητηριακής νομοθεσίας τόνισε ότι: «Από το 2013 η γενική συνέλευση των επιμελητηρίων έχει αποφανθεί ομοφώνως να παραμείνουν άθικτα και τα 59 επιμελητήρια. Κανέναν δεν συμφέρει η συρρίκνωση. Θα γίνει μεγάλη μάχη αν χρειαστεί. Όμως 59 ήταν τα επιμελητήρια και 59 θα μείνουν».

Για την κατάργηση της υποχρεωτικής συνδρομής των μελών του επιμελητηρίου από 1-01-2015, ανέφερε ότι «ο επιμελητηριακός θεσμός καλά κρατεί εδώ και 100 χρόνια χωρίς να εισπράττει τίποτα από τον κρατικό προϋπολογισμό και δίνοντας προστιθέμενη αξία σε κάθε μικρή, μικρομεσαία ή μεγάλη επιχείρηση. Τα επιμελητήρια είναι η ομπρέλα της επιχειρηματικότητας. Εκπροσωπούν 765.000 επιχειρήσεις, ενώ έχουν ένα αξιόλογο εργαλείο, την τήρηση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.)».

Previous Εγκύκλιος του ΟΑΕΕ για τις αλλαγές στον νόμο Κατσέλη
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας