Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
mixalos Gramegna F1281029059

Κ. Μίχαλος: Να συμφωνηθεί με τους δανειστές αλλαγή οικονομικής πολιτικής

Άμεση συμφωνία με τους δανειστές για αλλαγή του μείγματος οικονομικής πολιτικής, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη φορολογία των επιχειρήσεων αλλά και τα capital controls ζήτησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Κ. Μίχαλος, κατά τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη στο Λουξεμβούργο, με τον Pierre Gramegna, πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων (Ecofin) και υπουργό Οικονομικών του Λουξεμβούργου, στο πλαίσιο Οικονομικού Φόρουμ των Ευρωεπιμελητηρίων.

Ο κ. Μίχαλος με την ιδιότητά του ως αναπληρωτής πρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων, παρουσίασε τις αναλυτικές προτάσεις των επιμελητηρίων στον κ. Gramegna σε ότι αφορά την οικονομική πολιτική που θα πρέπει να εφαρμοστεί στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στη φορολογία, καθώς και στις χρηματοπιστωτικές αγορές και στις κινήσεις κεφαλαίων.

Ο κ. Gramegna δεσμεύτηκε να μελετήσει με πολύ μεγάλη προσοχή τις προτάσεις των ελληνικών επιμελητηρίων και να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τους εκπροσώπους της ΚΕΕ, προκειμένου να προωθήσει για περαιτέρω διαβουλεύσεις στο Ecofin μέτρα για την έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική ύφεση.
 
 

Previous Γενικό Νοσοκομείο Άρτας: Επαναληπτικός διαγωνισμός προμήθεια α) στρώμα άκαυστο αδιάβροχο μονό (1.90Χ90) τεμ 1 και β) στρώμα αδιάβροχο μονό (1.90Χ90) τεμ 2
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας