Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Κ. Μίχαλος: Να ενισχυθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το ΕΣΠΑ

Την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω κονδυλίων του ΕΣΠΑ, προκειμένου να εκσυγχρονιστούν αλλά και να εκπαιδευτούν κατάλληλα στη χρήση των ηλεκτρονικών συναλλαγών, ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ.

Στην ομιλία του στη συνάντηση «EMPACT/Payment card fraud awareness raising campaign», που διοργάνωσαν το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με θέμα την προστασία από την απάτη μέσω πιστωτικών καρτών, ο κ. Μίχαλος ανέφερε: «Η προστασία από την απάτη μέσω πιστωτικών καρτών είναι ένα θέμα που αφορά άμεσα την πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων και ιδιαίτερα των μικρομεσαίων, οι οποίες είναι ευάλωτες σε αυτόν τον κίνδυνο, καθώς στην πλειοψηφία τους δεν διαθέτουν την εξειδικευμένη γνώση που απαιτείται για τη θωράκισή τους.

Είναι σημαντικός ο ρόλος της Πολιτείας, όχι μόνο στο επίπεδο της παρακολούθησης και της καταστολής της απάτης, αλλά και σε αυτό της πρόληψης μέσω της γνώσης. Στο πλαίσιο αυτό, απαιτείται η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω των κονδυλίων του ΕΣΠΑ για την ενημέρωση και την εκπαίδευσή τους, στοιχεία απαραίτητα, με στόχο την προστασία των επιχειρήσεων αλλά και τη διευκόλυνση του έργου των ίδιων των διωκτικών αρχών».

Previous 9η Διεθνής Έκθεση για Πόρτες Παντός Τύπου (Ξύλινες – Μεταλλικές κλπ.) και Εξαρτήματα αυτών DOOR FAIR TURKEY 2016 Από 14 έως 17 Ιανουαρίου 2016 στην Κωνσταντινούπολη
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας