Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Κ. Μίχαλος: Φορολογικά κίνητρα για ηλιοθερμία

Tην παροχή φορολογικών και άλλων κινήτρων για την εγκατάσταση συστημάτων ηλιοθερμίας σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια προτείνει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος, με στόχο την ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας ηλιακής ενέργειας.

Ο κ. Μίχαλος, απευθύνοντας χαιρετισμό στη γενική συνέλευση της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας (ΕΒΗΕ), τόνισε ότι οι επιχειρήσεις του κλάδου παρά τις δυσκολίες συνεχίζουν να παράγουν αξία για την ελληνική οικονομία.

«Η βιομηχανία των θερμικών ηλιακών συστημάτων παράγει το σύνολο των προϊόντων της στην Ελλάδα και εξάγει το 50% της παραγωγής της, ενώ διακρίνεται διεθνώς για την τεχνογνωσία και την καινοτομία που διαθέτει», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και υποστήριξε: «Ο κλάδος ενσωματώνει το σύνολο των χαρακτηριστικών ενός νέου, υγιούς αναπτυξιακού προτύπου για την ελληνική οικονομία. Μπορεί και πρέπει να βασιστεί στην επιχειρηματικότητα, στη διεθνώς ανταγωνιστική παραγωγή, στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία, στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Previous Πρόστιμο 150 ευρώ για 800.000 Ι.Χ. που δεν πέρασαν ΚΤΕΟ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας