Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Ημερίδα «Τεχνοπολιτισμός και Πολιτιστικές Βιομηχανίες» – Συναυλία “Ταξίδι ανατολικά”

Ημερίδα με θέμα “Τεχνοπολιτισμός και Πολιτιστικές Βιομηχανίες» διοργανώνει το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου, με την ευγενική υποστήριξη του Επιμελητηρίου Άρτας το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 στις 9.30 το πρωί, στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου.

Με την ημερίδα αυτή, το Τμήμα Λαϊκής & Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου έρχεται να συνεχίσει το διάλογο γύρω από τη στενή και σύνθετη πλέον αλληλεξάρτηση τεχνολογίας, επιστήμης και πολιτισμού.

Οι ομιλητές – ακαδημαϊκοί και καλλιτέχνες – εστιάζουν σε ζητήματα που συνθέτουν τις σημερινές διεπιστημονικές και χωρικά εντοπισμένες θεωρήσεις του τεχνοπολιτισμού και συμβάλουν στη μελέτη των σύγχρονων πολιτιστικών βιομηχανιών και των πρακτικών τους.

Συναυλία «Ταξίδι ανατολικά»

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ημερίδας θα ολοκληρωθεί με τη συναυλία «Ταξίδι ανατολικά». Οι μουσικοί Mάρκος Σκούλιος, καθηγητής εφαρμογών ΤΛΠΜ (νέι, ούτι), Ευγένιος Βούλγαρης (γιαϊλί ταμπούρ, μπουζούκ, ταρ, ντοτάρ, ούτι, τραγούδι) και Σέργιος Βούλγαρης (κουντούμ, μπεντίρ, τομπάκ, νταφ, ρεκ) μελετούν και ερμηνεύουν επιλεγμένο ρεπερτόριο από λόγια και λαϊκά μουσικά ιδιώματα της ανατολικής Μεσογείου και της Εγγύς και Μέσης Ανατολής.

Ώρα έναρξης συναυλίας: 8 το βράδυ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ENTYPO_telos_TELOS_SMALL2_F11928.JPG

Σχετικά Αρχεία:

Previous Επαναληπτικός Διαγωνισμός Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας