Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
savvaidou katerina gg dimosion esodon F 954748268

Η τελική προθεσμία για τις βεβαιώσεις αποδοχών

Ενώ προ ημερών είχε ανακοινωθεί ότι οι επιχειρήσεις, τα ασφαλιστικά ταμεία και οι λοιποί φορείς που αποδίδουν αμοιβές θα είχαν χρονικό περιθώριο μέχρι την τελευταία ημέρα υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για να στείλουν στο Taxisnet τις βεβαιώσεις αποδοχών, με νέα ανακοίνωση που εκδόθηκε την Τρίτη το απόγευμα, ξεκαθαρίστηκε ότι οι βεβαιώσεις θα μπορούν να υποβάλλονται χωρίς πρόστιμο μέχρι τις 27 Απριλίου.

Το σύστημα, θα παραμείνει ανοικτό για τροποποιήσεις μέχρι το τέλος του έτους ωστόσο οι εμπρόθεσμες υποβολές των βεβαιώσεων χωρίς πρόστιμο θα πρέπει να γίνουν έως τις 27/04.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΓΔΕ έχει ως εξής:

Η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου εξέδωσε απόφαση με την οποία παρατείνεται έως και τις 27 Απριλίου 2015 η προθεσμία για την χωρίς πρόστιμο ηλεκτρονική υποβολή των αρχικών αρχείων των βεβαιώσεων αποδοχών ή συντάξεων και της βεβαίωσης των αμοιβών από επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι υπόχρεοι θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής τροποποιητικών αρχείων μέχρι και την 31.12.2015.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς – επιχειρήσεις, παρακαλούνται να υποβάλουν το σχετικό αρχείο των βεβαιώσεων όσο το δυνατόν συντομότερα προκειμένου η ροή της υποβολής των δηλώσεων από τους φορολογούμενους να ολοκληρωθεί ομαλά. 

Previous Πώς θα γίνονται οι αποσβέσεις παγίων – Όλη η εγκύκλιος
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας