Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
synantisi skoyfas badaloukas magoutis voulgaris badalouka F 1886320560

Η Πολιτιστική Ανάπτυξη της Άρτας στο επίκεντρο της συνάντησης Προέδρου & μελών ΔΕ Επιμελητηρίου με προεδρείο του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς»

synantisi_skoyfas_golomazos_mpadaloyka(s)_F-1593578632.jpg

Συνάντηση με το Προεδρείο του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς» είχαν ο Πρόεδρος και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Άρτας την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2018.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας για την υποβολή προτάσεων σε Ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα που μπορούν να υποστηρίξουν δράσεις, τόσο για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και παράδοσης, όσο και της σύγχρονης καλλιτεχνικής δημιουργίας, αλλά και η από κοινού διοργάνωση εκδηλώσεων, με στόχο την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.

Σε δήλωσή του μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας Γιάννης Γκολομάζος, αφού εξήρε την συμβολή του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς» στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, επισήμανε ότι «υπάρχουν τρόποι, Πολιτισμός και επιχειρηματικότητα να συμβαδίσουν με σκοπό την πολιτική ανάπτυξη του νομού Άρτας». Όπως είπε, «η πολιτιστική ανάπτυξη θα φέρει και τουριστική και άρα θα συμβάλλει στην οικονομική ευημερία των επιχειρήσεων της περιοχής. Συζητάμε να συνεργαστούμε σε κάποια Προγράμματα, αλλά να συμμετέχουμε και σε κάποιες εκδηλώσεις, κάτι που θα είναι προς όφελος του νομού μας».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτας «Σκουφάς» Νίκος Μπανταλούκας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνάντηση. Όπως είπε: «Επειδή χρειαζόμαστε μεγάλη βοήθεια κι εμείς, όπως κι ο τόπος μας αποφασίσαμε να συναντιόμαστε πιο συχνά και να ανταλλάσουμε ιδέες. Είμαστε σε καλό δρόμο ώστε μια πρώτη συνεργασία να είναι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Χορός- Παράδοση- Τραγούδι» τον Ιούνιο στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και έμποροι».

synantisi_skoyfas_badaloukas_magoutis_voulgaris_badalouka_F-1886320560.jpg

Previous ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΣΕ: ΚΑΝΑΔΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας