Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Η ΕΕΔΕΓΕ μετεκπαιδεύει νέες επιχειρηματίες

Το Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), επελέγη μεταξύ των Φορέων που θα υλοποιήσουν το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα δια βίου μάθησης Erasmus, την προσεχή διετία.

Μέσω της συγκεκριμένης δράσης, θα δοθεί η δυνατότητα σε νέους επιχειρηματίες να μεταβούν σε Ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να εκπαιδευτούν και να μετεκπαιδευτούν σε αντικείμενα του επαγγελματικού τους ενδιαφέροντος, να αποκτήσουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση, αντιμετωπίζοντας έτσι τις νέες προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Η Πανελλαδική εκπροσώπηση του Γυναικείου Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Δυναμικού εκ μέρους του Δικτύου, θα δώσει την ευκαιρία σε νέες επιχειρηματίες από όλη την Ελλάδα να επωφεληθούν αξιοποιώντας τις δυνατότητες του προγράμματος.

Αναφερόμενη στην υλοποίηση του Erasmus η Σοφία Οικονομάκου Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών, δήλωσε: «Στόχος του Δικτύου είναι να στελεχώσει την επιχειρηματική κοινότητα με φρέσκα μυαλά, νέες επιχειρηματίες, ικανές και έτοιμες να διαμορφώσουν καινούργια δεδομένα στον κλάδο που δραστηριοποιούνται, να καινοτομήσουν και να μεταφέρουν καλές πρακτικές από τις χώρες μετεκπαίδευσής τους, για να συμβάλουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας».

Πληροφορίες για την ΕΕΔΕΓΕ

Η ΕΕΔΕΓΕ εκπροσωπεί τις 250.000 γυναίκες επιχειρηματίες, που είναι εγγεγραμμένες στα Επιμελητήρια όλης της Ελλάδας και έχει συσταθεί από την Κεντρική Ένωση των Ελληνικών Επιμελητηρίων για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Ιστοσελίδα: www.eedege.eu

Previous Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τουριστικές εκθέσεις
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας