Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Η 2η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO στις 1, 2 & 3 Νοεμβρίου 2014

Το τριήμερο 1, 2 & 3 Νοεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί η 2η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Η DAIRY EXPO 2014 έρχεται να προσφέρει νέες ιδέες και ευέλικτες λύσεις φέρνοντας σε επαφή την τεχνολογία με τη βιομηχανία, τους πελάτες με τους προμηθευτές, τους παραγωγούς με τους εμπόρους και τους  επιστήμονες με τους παράγοντες. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συμβάλει στην πρόοδο και ανάπτυξη των κλάδων γαλακτοκομίας και τυροκομίας και στην ισχυροποίηση της θέσης των επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Πλήθος Ελλήνων παραγωγών τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής. Επίσης εταιρείες που παρέχουν εξοπλισμούς για κτηνοτροφικές μονάδες, αμελκτικά συστήματα, παγολεκάνες, εναλάκτες, εξοπλισμούς  τυροκομείων και βιομηχανιών γάλακτος θα έχουν σημαντική θέση στη 2η διοργάνωση.

Η διοργανώτρια εταιρεία o.mind Creatives καλεί όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται στον κλάδο της γαλακτοκομίας και τυροκομίας, να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση DAIRY EXPO 2014 και να ενισχύσουν ένα νέο εκθεσιακό γεγονός που θα προσδώσει δυναμική και διεθνείς διαστάσεις στους παραπάνω τομείς.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την ήδη επιτυχημένη διοργάνωση, την 3η MEAT DAYS 2014, την έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του, στις ίδιες ημερομηνίες και στον ίδιο εκθεσιακό χώρο.

Διοργάνωση o.mind Creatives

210 9010040 – www.dairyexpo.gr

 

Previous Ποιοι υποχρεούνται σε υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας