Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00

Hμερίδα με θέμα “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ” την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στα Ιωάννινα

Hμερίδα  με θέμα “ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΝΕΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ”  την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018, στις 11.30 π.μ. στο το Ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa η Περιφέρεια Ηπείρου.

Στόχος η προβολή του έργου «Αποδοτικά και Φιλικά προς το Περιβάλλον Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Δημόσιος Οδοφωτισμός και Κτίρια στην Περιφέρεια Ηπείρου», που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Μηχανισμό ELENA (ΕΕ-ΕΤΕπ).Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και θα μιλήσει ο   Υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας, με 

Το έργο επικεντρώνεται στην εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια, μεταφορές και οδοφωτισμό σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, θα παρουσιαστούν:

• Το επενδυτικό πρόγραμμα και τα επιμέρους έργα

• Καλές πρακτικές από τον ευρωπαϊκό χώρο,

• Θέσεις τεχνοκρατών και επιχειρηματιών σχετικά με την εφαρμογή έργων εξοικονόμησης ενέργειας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε.

Υπεύθυνη για την οργάνωση της ημερίδας είναι η Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος & Υποδομών της Περιφέρειας Ηπείρου.

Επισυνάπτεται η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Σχετικά Αρχεία:

Previous Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Ο νέος Γενικός κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – GDPR. Προσαρμογή Φορέων και Επιχειρήσεων» Παρασκευή 11 Μαΐου και ώρα 8.00 μ.μ. στο Επιμελητηριακό Μέγαρο
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας