Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
Instalacja F 1275434365

“HANNOVER MESSE SODEKS FUARCILIK A.S.” πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση “ISK-SODEX 2018”

Μεταξύ των ημερομηνιών 7-10 Φεβρουαρίου 2018 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνή Έκθεση “ISK-SODEX 2018”από την εταίρια “HANNOVER MESSE SODEKS FUARCILIK A.S.” στην İstanbul-Τουρκία με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Θέρμανση, Καλοριφέρ, Ψυκτικές εγκαταστάσεις, Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, Αποχετευτικές Εγκαταστάσεις, Κλιματιστικά, Συστήματα εξαερισμού, Μόνωση-Απομόνωση, Αντλίες, Βαλβίδες, Συστήματα Ηλιακής Ενέργειας, Τζάκια, Σόμπες, Μηχανήματα Ηλεκτροσυγκόλλησης, Εξοπλισμός Μπάνιου, Πισίνες, Εξοπλισμός Σάουνας. 

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες (06-09 Φεβρουαρίου 2018) και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

 Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης (06-09 Φεβρουαρίου 2018)το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (06-09 Φεβρουαρίου 2018)(διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

 Για περρισότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

http://www.sodex.com.tr/en

 Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετοχόντων στο πρόγραμμα. Για αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

 Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 25.01.2018 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail   atina@ekonomi.gov.tr

Previous Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού κ Διοικητικής Υποστήριξης: Διαγωνισμός για την πλήρωση θέσης Τομεακού Γραμματέα της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας