Ωράριο Λειτουργίας: Δε - Πα 07.00 - 15.00
griechenland festival2017 F598050430

GRIECHENLAND FESTIVAL Nτύσσελντορφ 30 Μαρτίου-2 Απριλίου 2017.

Η εταιρεία GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE με χαρά σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο GRIECHENLAND FESTIVAL, που διοργανώνεται για 1η  φορά στο Ντύσσελντορφ  από 30 Μαρτίου  έως 2 Απριλίου 2017.  Το Ελληνικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ.

Προφίλ Φεστιβάλ
 
Το GRIECHENLAND FESTIVAL θα παρουσιάσει σε ένα μεγάλο ακροατήριο την  Ελληνική ταυτότητα, τον Ελληνικό πολιτισμό,  τις  τρέχουσες τάσεις της Ελληνικής κοινωνίας και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα μερικών εκ των καλύτερων  ελληνικών προϊόντων στη βιομηχανία τροφίμων, τη γαστρονομία και τον τουρισμό.
Οι Έλληνες είναι η δεύτερη μεγαλύτερη κοινότητα του Ντύσσελντορφ, η οποία έχει έντονα αναπτυγμένο το ελληνικό επιχειρείν, ενώ στο κρατίδιο ζει η μεγαλύτερη κοινότητα Ελλήνων στην Ευρώπη, με 140.000 μέλη.
Με το GRIECHENLAND FESTIVAL επιθυμούμε να τονώσουμε το ελληνικό επιχειρείν και να ανοίξουμε νέους εμπορικούς διαύλους τόσο  για τους Έλληνες εκθέτες, αλλά και για τους εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Σκοπός του φεστιβάλ είναι η προώθηση της Ελλάδας και των  Περιφερειών που θα συμμετάσχουν, ως τουριστικών προορισμών, αλλά και η προβολή και πώληση ελληνικών προϊόντων του κλάδου τροφίμων και ποτών. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στη Marktplatz, την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου βρίσκεται το Δημαρχείο του Ντύσσελντορφ, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Παλαιάς Πόλης του Ντύσσελντορφ. Στην πλατεία θα υπάρχει μία μεγάλη σκηνή, που θα φιλοξενεί ψυχαγωγικό πρόγραμμα και θα μπορεί να διατεθεί στους εκθέτες για παρουσιάσεις.
 Την παραγωγή του GRIECHENLAND FESTIVAL έχει αναλάβει η γερμανική εταιρεία Paffrath Events, σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρεία μας.

Προϊόντα που προβάλλονται  
To φεστιβάλ θα φιλοξενήσει επιτυχώς εταιρείες με προϊόντα που ανήκουν κυρίως σε δύο κατηγορίες με δυνατότητα πώλησής τους:
1.  Τρόφιμα – ποτά.  Θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής και πώλησης ελληνικών προϊόντων του
κλάδου τροφίμων και ποτών.
2.   Τουριστικοί προορισμοί του Ελληνικού Τουριστικού προϊόντος με συμμετοχές Περιφερειών Ελλάδος, Δήμων, ξενοδοχείων, τουριστικών πρακτορείων κλπ.  
 
Η επισκεψιμότητα αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλη και θα δοθεί η δυνατότητα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών η πώληση τους και η καλύτερη γνωριμία των προϊόντων των παραγωγών με το Γερμανικό ανταγωνιστικό κοινό και τους Έλληνες ομογενείς.
Παράλληλα, οι χιλιάδες των επισκεπτών θα μπορούν να γνωρίσουν καλύτερα τους τουριστικούς προορισμούςπου θα προβληθούν για να αποτελέσουν την επιλογή τους για τις διακοπές.

Διαφημιστική ενίσχυση της συμμετοχής σας στο GRIECHENLAND FESTIVAL
         
Η συμμετοχή σας στο GRIECHENLAND FESTIVAL θα υποστηριχθεί  με ένα μοναδικό και πρωτοπόρο πλέγμα ενεργειών. Το Φεστιβάλ θα συνοδεύεται από μεγάλο διαφημιστικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει:
•    Ειδικό ένθετο της Rheinische Post (η μεγαλύτερη εφημερίδα της περιοχής) σε 130.000 αντίτυπα
•    Ειδική έκδοση της ομογενειακής εφημερίδας Europolitis σε 30.000 αντίτυπα
•    Διαφήμιση δρόμου,
•    Διαφήμιση της εταιρείας σας στην ιστοσελίδα του φεστιβάλ και σε όλο το  προωθητικό υλικό
•    Καταχώρηση σε Γερμανική εφημερίδα κυκλοφορίας την περίοδο της έκθεσης για τη διαφήμιση του συνόλου των συμμετεχόντων
•    Διαφημιστική υποστήριξη  της συμμετοχής μας εντός του φεστιβάλ

Η συμμετοχή του 2017

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ:
1.    Ενοίκιο χώρου σε κατάλληλο και προνομιακό  σημείο για την συμμετοχή σας (συμπεριλαμβάνονται το  προσωπικό, ο εξοπλισμός και η  υλικοτεχνική υποστήριξη)
2.    Kαλαίσθητες λευκές παγόδες 16 τμ (τέντες) διαστάσεων 4μ Χ 4μ με ξύλινο δάπεδο. Εάν είναι απαραίτητο, στο δάπεδο μπορεί να γίνει προσαρμογή. (Ύψος τέντας 5,15μ το υψηλότερο σημείο και ύψος μαρκίζας 2.30μ)
3.    Λειτουργικές ανάγκες περιπτέρου (τροφοδοσία ισχύος 125 kVA, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος από την κύρια τροφοδοσία)
4.    24ωρο Προσωπικό ασφαλείας ( για εξοπλισμό, τέντες)
5.    Διαφημιστική Καταχώρηση στο site του φεστιβάλ με advert banner που οδηγεί στο website σας
6.    Καταχώρηση του λογότυπου της εταιρείας σας στο πρόγραμμα του φεστιβάλ και στα flyers
7.    Δημόσιες σχέσεις πριν και μετά το  φεστιβάλ  στον έντυπο και ηλεκτρονικό Γερμανικό τύπο, καθώς και στον Ελληνικό που σχετίζεται με την Γερμανία.  προωθητικά μέσα (έντυπα και ηλεκτρονικά)  
8.    Παρουσία έμπειρων στελεχών της GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE για την άψογη λειτουργία της συμμετοχής σας αλλά και την κάλυψη των αναγκών σας κατά την προετοιμασία αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
9.    Έγκαιρη και έγκυρη παροχή επικαιροποιημένων στοιχείων για την αγορά με καταλόγους των σημαντικότερων Γερμανών αγοραστών και όχι μόνο και εισαγωγέων με τα πλήρη εμπορικά  τους στοιχεία.
10.    Σύστημα Προσανατολισμού και  σύστημα καθοδήγησης στη γύρω περιοχή που οδηγεί προς το φεστιβάλ
11.    Υπηρεσία έκτακτης ανάγκης stand-by κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
12.    Ιατρικές υπηρεσίες
13.    Κινητά wc για όλους τους επισκέπτες και τους καλεσμένους, καθώς και για άτομα  με ειδικές ανάγκες
Το κόστος συμμετοχής ανά τέντα είναι 1.900€ για 16 τμ ( 4μ Χ 4μ)
 
Στην παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς των εμπορευμάτων προς πώληση, διαφημιστικού υλικού κλπ.  Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE μπορεί να σας υποδείξει μεταφορική εταιρεία για εξοικονόμηση κόστους λόγω της ομαδικής μεταφοράς των εκθεμάτων.
Να σημειώσετε ότι για το κόστος της μαζικής μεταφοράς θα τιμολογηθείτε απευθείας από την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία επιλογής σας ή υπόδειξής μας.

Συμμετοχές Περιφερειών – Επιμελητηρίων – Συνδέσμων  

Η GREAT GREEK EXPORTS AND TRADE, θα οργανώσει μια άρτια καθ’ όλα συμμετοχή των  Περιφερειών  και Δήμων της Ελλάδος ή  Επιμελητηρίων και κλαδικών Συνδέσμων της Ελλάδος με πολλά προνόμια με ιδιαίτερη και ξεχωριστή παρουσία για την ανάδειξη όλων των πλεονεκτημάτων αυτού του τύπου συμμετοχής.

Όροι Συμμετοχής  
Αιτήσεις συμμετοχής άμεσα και όχι αργότερα από 16/1/2017

Η συμμετοχή της εταιρείας κατοχυρώνεται με την αποστολή συμπληρωμένης αίτησης συμμετοχής (συνημμένα) και την αντίστοιχη προκαταβολή του 70%. Σε περίπτωση έγκαιρης ακύρωσης (βλ. άρθρο 7 κανονισμός συμμετοχής) και μόνο εφόσον ο χώρος διατεθεί σε άλλη εταιρεία, το ποσό της προκαταβολής μπορεί να επιστραφεί. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει ως εξής:

α) Προκαταβολή 70% του συνολικού ποσού συμμετοχής με την αποστολή της αίτησης συμμετοχής σας που είναι απαραίτητη για την κράτηση του χώρου σας
β) Καταβολή  30% του συνολικού ποσού συμμετοχής μέχρι τις 10/2/2017

Ο ΦΠΑ θα καταβληθεί με την τιμολόγηση η οποία θα γίνει με το πέρας του Φεστιβάλ. Για τις εταιρείες της αλλοδαπής δεν υπάρχει ΦΠΑ.
Θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ σειρά προτεραιότητας κατανομής των περιπτέρων με βάση την αίτηση συμμετοχής που θα συνοδεύεται από την αντίστοιχη προκαταβολή.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ. ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 5079 – 072148 – 715
ΙBAN: GR18 0172 0790 0050 7907 2148 715
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: GREAT – TRADE EXHIBITIONS & EXPORTS – CONSULTING SINGLE MEMBER PRIVATE COMPANY
Να σημειώσετε ότι το παραστατικό ή η ηλεκτρονική κατάθεση θα πρέπει να αναγράφει την επωνυμία της εταιρείας και την έκθεση που αφορά.
Κατόπιν των παραπάνω, παρακαλούμε να συμπληρώσετε και να μας αποστείλετε τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής με e-mail στο info@greatexhibitions.gr ή στο fax 210 7755049.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 210 7755080.

Previous Επιστολή Τσακαλώτου σε Eurogroup: Εφάπαξ τοβοήθημα στους συνταξιούχους, προσωρινή η αναστολή του ΦΠΑ στα νησιά του Αιγιαίου
Οδηγός Άρτας
Επιμελητήριο Άρτας
Κ.Αιτωλού & Ν.Πριοβόλου, Τ.Κ.
47100, Άρτα

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας